Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping en fietsenrekken met oplaadpunt voor Belgisch bedrijf

Home Projecten Fietsoverkapping en fietsenrekken met oplaadpunt voor Belgisch bedrijf

Op het buitenterrein van CEE Engineering is een fietsoverkapping van Falco geplaatst. In de overkapping kunnen medewerkers en bezoekers veilig en droog hun fietsen parkeren en ook opladen indien gewenst. 

FalcoZan fietsoverkapping op maat

De overkapping FalcoZan die bij CEE engineering is geplaatst, heeft afmetingen van 5 m bij 2,5 m. Het dak van de overkapping bestaat uit aluzinc profielplaten.De dakframes zijn voorzien van een geintegreerde goot. Voor de wandafwerking is veel mogelijk, voor dit project is gekozen voor FSC® hardhout. 

Fietsenrekken met oplaadpunten

In de fietsoverkapping staan twee fietsenrekken FalcoSound met 4 fietsplaatsen. Op de fietsenrekken zijn dubbele oplaadpalen gemonteerd. Ideaal om e-bikes op te laden!

Falco internationaal

Falco producten worden verkocht in heel Europa. Er zijn drie dochterbedrijven in Denemarken, U.K en Duitsland en talloze partners die onze producten verkopen. Sinds vorig jaar levert Falco ook veel producten rechtstreeks aan Belgische klanten. Op verzoek komen onze Nederlandse projectadviseurs op locatie om fietsparkeeroplossingen te bespreken.

Maak een afspraak via info@falco.nl, begin een chat, vul het contactformulier in of bel naar 0546 55 44 44.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!