Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping en fietsaanleunbeugels in bijzondere kleur

Home Projecten Fietsoverkapping en fietsaanleunbeugels in bijzondere kleur

Bij het kantoorpand The Factory in Erp, voormalige stoomzuivelfabriek, is een FalcoSpan overkapping geplaats met daaronder FalcoForce fietsaanleunbeugels. Zowel de fietsaanleunbeugels als de overkapping zijn gepoedercoat in een bijzondere kleur, namelijk de cortenstaal look.

FalcoSpan fietsoverkapping

De FalcoSpan is een open fietsoverkapping bestaande uit een dakelement en staanders.De breedte van het dak is ruim 4 meter en de diepte ruim 2 meter. Het dak is gemaakt van aluzinc profielplaat.De staanders en het stalen dakelement zijn gepoedercoat in een cortenstaal kleur.

FalcoForce fietsaanleunbeugels

Fietsen kunnen onder de overkapping worden gezet, tegen de FalcoForce aanleunbeugels aan. Deze aanleunbeugels worden ook wel fietsnietjes genoemd.Een effciente manier van fietsparkeren.Deze leunbeugels zijn van staal en in dezelfde kleur gepoedercoat als de fietsoverkapping.In total zijn er vijf fietsaanleunbeugels geplaatst.

Eigen huis

Falco beschikt over moderne productiefaciliteiten in Vriezenveen, de overkapping en de fietsaanleunbeugels zijn geproduceerd in onze hoofdvestiging.Ook het poedercoaten van de fietsparkeersystemen hebben we in eigen beheer, evenals het leveren en monteren van de producten.

Dat we alles in eigen huis doen, heeft veel voordelen. Zo is het relatief eenvoudig om producten op maat te ontwerpen en produceren. 

Advies

Graag advies over de juiste fietsenstalling of de juiste fietsenrekken voor uw locatie? Onze projectadviseurs denken graag met u mee, ook op locatie.

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of via verkoop@falco.nl

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!