Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping Cycle Hub op maat voor Engels ziekenhuis

Home Projecten Fietsoverkapping Cycle Hub op maat voor Engels ziekenhuis

Ons dochterbedrijf Falco UK heeft een op maat gemaakte fietsoverkapping Cycle Hub geplaatst bij Salford Royal NHS Trust in West Manchester. De fietsoverkapping is uitgerust met FalcoLevel Premium + fietsenrekken, die bezoekers van het ziekenhuis een veilige fietsenstalling biedt voor maximaal 20 fietsen. De fietsen kunnen geparkeerd worden op twee niveaus. De afmeting van de fietsenstalling is 5 meter x 4 meter.

Wandbekleding

De fietsenstalling is bekleed met veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is voorzien van stickers. Zo wordt duidelijk aangegeven dat de overkapping bestemd is voor het parkeren van fietsen. Ook is de fietsenstalling voorzien van een codeslot. Het staal van de fietsoverkapping is gepoedercoat in een aantrekkelijke blauwe kleur. Voor het poedercoaten heeft u de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren.

Fietsstimulering in de UK

De geplaatste fietsoverkapping bij het ziekenhuis in West Manchester maakt deel uit van de fietsstrategie van het ziekenhuis. Met de Cycle Hubs fietsenstallingen worden bezoekers en personeel gestimuleerd om op de fiets naar het ziekenhuis te komen. In de UK heeft men onder de naam Mini Holland een totaalaanpak om fietsen te stimuleren, met name in grote steden.

Nederlandse Cycle Hub

Heeft u ook belang bij een fietsenstalling waarmee u bezoekers of werknemers stimuleert om op de fiets naar uw bedrijf te komen? Neem dan gerust contact op met één van onze projectadviseurs, zij denken graag met u mee!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!