Back to top
Tawk.to

Fietsoverkapping Cycle Hub op maat voor Engels ziekenhuis

Home Projecten Fietsoverkapping Cycle Hub op maat voor Engels ziekenhuis

Ons dochterbedrijf Falco UK heeft een op maat gemaakte fietsoverkapping Cycle Hub geplaatst bij Salford Royal NHS Trust in West Manchester. De fietsoverkapping is uitgerust met FalcoLevel Premium + fietsenrekken, die bezoekers van het ziekenhuis een veilige fietsenstalling biedt voor maximaal 20 fietsen. De fietsen kunnen geparkeerd worden op twee niveaus. De afmeting van de fietsenstalling is 5 meter x 4 meter.

Wandbekleding

De fietsenstalling is bekleed met veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is voorzien van stickers. Zo wordt duidelijk aangegeven dat de overkapping bestemd is voor het parkeren van fietsen. Ook is de fietsenstalling voorzien van een codeslot. Het staal van de fietsoverkapping is gepoedercoat in een aantrekkelijke blauwe kleur. Voor het poedercoaten heeft u de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren.

Fietsstimulering in de UK

De geplaatste fietsoverkapping bij het ziekenhuis in West Manchester maakt deel uit van de fietsstrategie van het ziekenhuis. Met de Cycle Hubs fietsenstallingen worden bezoekers en personeel gestimuleerd om op de fiets naar het ziekenhuis te komen. In de UK heeft men onder de naam Mini Holland een totaalaanpak om fietsen te stimuleren, met name in grote steden.

Nederlandse Cycle Hub

Heeft u ook belang bij een fietsenstalling waarmee u bezoekers of werknemers stimuleert om op de fiets naar uw bedrijf te komen? Neem dan gerust contact op met één van onze projectadviseurs, zij denken graag met u mee!

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!