Back to top
Tawk.to

Fietsmarketing in Horsens, Denemarken

Home Projecten Fietsmarketing in Horsens, Denemarken

De gemeente Horsens in Denemarken heeft het streven om een fietsvriendelijke gemeente te zijn. Al vanaf  2011 loopt er een campagne  om o.a. fietspaden aan te leggen en te verbeteren. Vorig jaar zijn er in dit kader 20 stuks FalcoSupp geplaatst, door de hele stad.

 FalcoSupp

De fietssteun FalcoSupp is een origineel product en biedt extra service voor fietsers. Het plaatsen van de FalcoSupp stimuleert de doorstroom van fietsers bij verkeerslichten en vermindert ergernissen omdat fietsers niet hoeven af te stappen. De FalcoSupp heeft een lengte van 3 meter en kan door meerdere fietsers tegelijkertijd gebruikt worden doordat de fietsers een voet op de steun plaatsen en een hand op de reling. Vooral fietsers met zware fietsen zoals e-bikes genieten van het gemak van de FalcoSupp en maken een snelle start nadat het verkeerslicht groen is geworden.

Op de staander is een sticker aangebracht, het is ook mogelijk op de voetsteun logo's aan te brengen.

 Advies

Uw gemeente ook fietsvriendelijker maken door het bieden van extra service aan fietsers? Bekijk al onze fietsmarketing producten en neem contact op met onze projectadviseurs

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!