Back to top
Tawk.to

Fietsmarketing in Horsens, Denemarken

Home Projecten Fietsmarketing in Horsens, Denemarken

De gemeente Horsens in Denemarken heeft het streven om een fietsvriendelijke gemeente te zijn. Al vanaf  2011 loopt er een campagne  om o.a. fietspaden aan te leggen en te verbeteren. Vorig jaar zijn er in dit kader 20 stuks FalcoSupp geplaatst, door de hele stad.

 FalcoSupp

De fietssteun FalcoSupp is een origineel product en biedt extra service voor fietsers. Het plaatsen van de FalcoSupp stimuleert de doorstroom van fietsers bij verkeerslichten en vermindert ergernissen omdat fietsers niet hoeven af te stappen. De FalcoSupp heeft een lengte van 3 meter en kan door meerdere fietsers tegelijkertijd gebruikt worden doordat de fietsers een voet op de steun plaatsen en een hand op de reling. Vooral fietsers met zware fietsen zoals e-bikes genieten van het gemak van de FalcoSupp en maken een snelle start nadat het verkeerslicht groen is geworden.

Op de staander is een sticker aangebracht, het is ook mogelijk op de voetsteun logo's aan te brengen.

 Advies

Uw gemeente ook fietsvriendelijker maken door het bieden van extra service aan fietsers? Bekijk al onze fietsmarketing producten en neem contact op met onze projectadviseurs

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!