Back to top
Tawk.to

Fietsmarketing in Horsens, Denemarken

Home Projecten Fietsmarketing in Horsens, Denemarken

De gemeente Horsens in Denemarken heeft het streven om een fietsvriendelijke gemeente te zijn. Al vanaf  2011 loopt er een campagne  om o.a. fietspaden aan te leggen en te verbeteren. Vorig jaar zijn er in dit kader 20 stuks FalcoSupp geplaatst, door de hele stad.

 FalcoSupp

De fietssteun FalcoSupp is een origineel product en biedt extra service voor fietsers. Het plaatsen van de FalcoSupp stimuleert de doorstroom van fietsers bij verkeerslichten en vermindert ergernissen omdat fietsers niet hoeven af te stappen. De FalcoSupp heeft een lengte van 3 meter en kan door meerdere fietsers tegelijkertijd gebruikt worden doordat de fietsers een voet op de steun plaatsen en een hand op de reling. Vooral fietsers met zware fietsen zoals e-bikes genieten van het gemak van de FalcoSupp en maken een snelle start nadat het verkeerslicht groen is geworden.

Op de staander is een sticker aangebracht, het is ook mogelijk op de voetsteun logo's aan te brengen.

 Advies

Uw gemeente ook fietsvriendelijker maken door het bieden van extra service aan fietsers? Bekijk al onze fietsmarketing producten en neem contact op met onze projectadviseurs

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!