Back to top
Tawk.to

Fietskluizen Q voor appartementencomplex Hoofddorp

Home Projecten Fietskluizen Q voor appartementencomplex Hoofddorp

Falco plaatste voor een appartementencomplex in Hoofddorp drie Q fietskluizen. De fietskluisoverkapping bestaat uit 5 compartimenten. Voor diefstalveilig en droog fietsparkeren.

Opbouw fietskluizen

Door in totaal 3 fietskluizen te plaatsen, wordt er ruimte geboden aan 15 fietsen. De kluizen worden van elkaar gescheiden door tussenwanden van gedrukt geweven gaas.  

De Q fietskluis is een lage overkapping van 150 cm hoog. De zijkant bestaat uit een open belatting van hardhout. Elke kluis is voorzien van een afsluitbare deur bekleed met gepoedercoat staalplaat in RAL 7043.

Falco heeft tevens advies gegeven inzake de afwatering en zorg gedragen voor de montage, herbestrating en afvoeren van overtollig zand/ bestrating.

Specialist in fietsparkeren, ook voor uw buitenterrein

Falco richt openbare ruimtes in en andere buitenterreinen. De meeste producten ontwerpt, ontwikkelt en produceert Falco in haar eigen fabriek in Vriezenveen. Dat maakt het mogelijk ook op maat voor u te produceren. Voor een fietsparkeeroplossing, ook op maat, neem dan contact op met Falco via verkoop@falco.nl of bel 0546 55 44 44.

 

Meer weten over geplaatst product?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!