Back to top
Tawk.to

Fietskluizen Q voor appartementencomplex Hoofddorp

Home Projecten Fietskluizen Q voor appartementencomplex Hoofddorp

Falco plaatste voor een appartementencomplex in Hoofddorp drie Q fietskluizen. De fietskluisoverkapping bestaat uit 5 compartimenten. Voor diefstalveilig en droog fietsparkeren.

Opbouw fietskluizen

Door in totaal 3 fietskluizen te plaatsen, wordt er ruimte geboden aan 15 fietsen. De kluizen worden van elkaar gescheiden door tussenwanden van gedrukt geweven gaas.  

De Q fietskluis is een lage overkapping van 150 cm hoog. De zijkant bestaat uit een open belatting van hardhout. Elke kluis is voorzien van een afsluitbare deur bekleed met gepoedercoat staalplaat in RAL 7043.

Falco heeft tevens advies gegeven inzake de afwatering en zorg gedragen voor de montage, herbestrating en afvoeren van overtollig zand/ bestrating.

Specialist in fietsparkeren, ook voor uw buitenterrein

Falco richt openbare ruimtes in en andere buitenterreinen. De meeste producten ontwerpt, ontwikkelt en produceert Falco in haar eigen fabriek in Vriezenveen. Dat maakt het mogelijk ook op maat voor u te produceren. Voor een fietsparkeeroplossing, ook op maat, neem dan contact op met Falco via verkoop@falco.nl of bel 0546 55 44 44.

 

Meer weten over geplaatst product?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!