Back to top
Tawk.to

Fietskluizen op maat voor MFC Presikhaaf

Home Projecten Fietskluizen op maat voor MFC Presikhaaf

En bij een nieuw gebouw hoort ook een fietsenstalling, met o.a. op maat gemaakte fietskluizen van Falco. Hiermee wordt een veilige en solide fietsenstalling geboden voor de werknemers en bezoekers. 

Projectmatig 
Partner in dit project is Van Dalen uit Huissen en in samenspraak met architectuurstudio HH is er een ontwerp gemaakt voor een passende fietskluis op deze locatie. Naast standaard uitgevoerde fietskluizen maakt Falco ook fietskluizen op projectmatige basis. Door Falco's productiecapaciteit en eigen ontwerpafdeling zijn er veel mogelijkheden te bespreken. 

Fietskluizen op maat 
De twintig fietskluizen zijn bekleed met persrooster en aan de voorzijde voorzien van dubbele deuren. Door het persrooster krijgen de fietskluizen een transparante uitstraling.

Wilt u fietskluizen op maat of heeft u een ander project? Bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl.
Meer fietskluizen zien?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!