Back to top
Tawk.to

Fietskluizen op maat voor MFC Presikhaaf

Home Projecten Fietskluizen op maat voor MFC Presikhaaf

En bij een nieuw gebouw hoort ook een fietsenstalling, met o.a. op maat gemaakte fietskluizen van Falco. Hiermee wordt een veilige en solide fietsenstalling geboden voor de werknemers en bezoekers. 

Projectmatig 
Partner in dit project is Van Dalen uit Huissen en in samenspraak met architectuurstudio HH is er een ontwerp gemaakt voor een passende fietskluis op deze locatie. Naast standaard uitgevoerde fietskluizen maakt Falco ook fietskluizen op projectmatige basis. Door Falco's productiecapaciteit en eigen ontwerpafdeling zijn er veel mogelijkheden te bespreken. 

Fietskluizen op maat 
De twintig fietskluizen zijn bekleed met persrooster en aan de voorzijde voorzien van dubbele deuren. Door het persrooster krijgen de fietskluizen een transparante uitstraling.

Wilt u fietskluizen op maat of heeft u een ander project? Bel 0546 55 44 44 of e-mail info@falco.nl.
Meer fietskluizen zien?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!