Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling voor VVE

Home Projecten Fietsenstalling voor VVE

De Vereniging van Eigenaren (VVE) van de Rijnoeverflat in Arnhem heeft voor de gemeenschappelijke fietsenstalling verschillende Falco fietsparkeersystemen besteld.

Testen

De VVE was op zoek naar een oplossing om 60 fietsen (waaronder e-bikes) te parkeren in de overdekte fietsenstalling. Nadat men advies had gevraagd aan een Falco projectadviseur, was er interesse in het Falco etagerek.  Met dit rek kan er dubbellaags geparkeerd worden, wat uiteraard ruimte bespaard. De VVE had de wens om alvorens etagerekken te bestellen, eerst zo’n systeem uit te testen. Onze projectadviseur heeft gehoor gegeven aan deze wens door een testopstelling mee te nemen naar Arnhem. Vijf bewoners van de Rijnoeverflat hebben uitvoerig bekeken en getest of het etagerek aan hun verwachting voldeed.  Conclusie na het testen van het etagerek: een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem, ook fietsparkeren op het bovenste niveau gaat eenvoudig door de gasdrukveer!

FalcoLevelPremium+ met oplaadmogelijkheid

Behalve gebruiksvriendelijk is FalcoLevelPremium+ ook een kwalitatief hoogwaardig etage rek.

Aangezien een aantal bewoners van de Rijnoeverflat in het bezit zijn van een e-bike, leek het de VVE handig om oplaadpunten in de fietsenstalling te installeren. Falco heeft in de onderrekken 5 oplaadpunten geïntegreerd in de staanders. Deze staanders zijn deels gecoat in een groene kleur, om duidelijk te maken dat men hier een e-bike kan opladen.

Fietsenrek Ideaal

Naast etagerekken zijn er ook enkel-en dubbelzijdige Ideaal rekken geplaatst in de stalling. De Ideaalrekken zijn voorzien van oploopgoten om het parkeren te  vergemakkelijken.

Advies

Wilt u ook advies over welk fietsparkeersysteem u het beste kan gebruiken? Of zelf ervaren hoe het Falco etagesysteem werkt? Onze projectadviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Bel 0546 - 55 44 44, mail naar info@falco.nl of vul ons contactformulier in.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!