Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling voor VVE

Home Projecten Fietsenstalling voor VVE

De Vereniging van Eigenaren (VVE) van de Rijnoeverflat in Arnhem heeft voor de gemeenschappelijke fietsenstalling verschillende Falco fietsparkeersystemen besteld.

Testen

De VVE was op zoek naar een oplossing om 60 fietsen (waaronder e-bikes) te parkeren in de overdekte fietsenstalling. Nadat men advies had gevraagd aan een Falco projectadviseur, was er interesse in het Falco etagerek.  Met dit rek kan er dubbellaags geparkeerd worden, wat uiteraard ruimte bespaard. De VVE had de wens om alvorens etagerekken te bestellen, eerst zo’n systeem uit te testen. Onze projectadviseur heeft gehoor gegeven aan deze wens door een testopstelling mee te nemen naar Arnhem. Vijf bewoners van de Rijnoeverflat hebben uitvoerig bekeken en getest of het etagerek aan hun verwachting voldeed.  Conclusie na het testen van het etagerek: een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem, ook fietsparkeren op het bovenste niveau gaat eenvoudig door de gasdrukveer!

FalcoLevelPremium+ met oplaadmogelijkheid

Behalve gebruiksvriendelijk is FalcoLevelPremium+ ook een kwalitatief hoogwaardig etage rek.

Aangezien een aantal bewoners van de Rijnoeverflat in het bezit zijn van een e-bike, leek het de VVE handig om oplaadpunten in de fietsenstalling te installeren. Falco heeft in de onderrekken 5 oplaadpunten geïntegreerd in de staanders. Deze staanders zijn deels gecoat in een groene kleur, om duidelijk te maken dat men hier een e-bike kan opladen.

Fietsenrek Ideaal

Naast etagerekken zijn er ook enkel-en dubbelzijdige Ideaal rekken geplaatst in de stalling. De Ideaalrekken zijn voorzien van oploopgoten om het parkeren te  vergemakkelijken.

Advies

Wilt u ook advies over welk fietsparkeersysteem u het beste kan gebruiken? Of zelf ervaren hoe het Falco etagesysteem werkt? Onze projectadviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Bel 0546 - 55 44 44, mail naar info@falco.nl of vul ons contactformulier in.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!