Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling scholencomplex Enschede

Home Projecten Fietsenstalling scholencomplex Enschede

Op het buitenterrein van een scholencomplex aan de Bosuilstraat in Enschede staan meerdere Falco overkappingen die gebruikt worden als fietsentallingen en bergingen om speelgoed op te bergen. Onlangs is er een FalcoLok tegen een bestaande overkapping aan gebouwd.

FalcoLok overkapping

De FalcoLok overkappingen zijn in veel formaten verkijgbaar. Elke overkapping is modulair opgebouwd, Er kunnen dus naar wens aanbouwvakken worden bijgeplaatst. Voor de school in Enschede is gekozen voor een FalcoLok 250. Aan de korte zijde is een deur geplaatst. Voor de bekleding van de (tussen)wanden is FSC®-gecertificeerd hout gebruikt. Het dak bestaat uit stalen aluzinc profielplaten.

Advies over uw schoolplein inrichting?

Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

 Falco  levert niet alleen overkappingen aan scholen,maar ook straatmeubilair, fietsenrekken en verkeersvoorzieningen.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!