Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling ruim opgezet door brandweer Emmen

Home Projecten Fietsenstalling ruim opgezet door brandweer Emmen

In Emmen is namelijk de FalcoLok 600 fietsenstalling geplaatst, voor een extra ruime fietsparkeergelegenheid voor de brandweerkazerne. Groot voordeel is dat deze fietsenstalling ook afsluitbaar is.

Het nieuwe pand van de brandweerkazerne is vorig jaar september geopend. Vanuit de nieuwe locatie kan de brandweer sneller opereren. Met de komst van de beroepspersonen en vrijwilligers van de brandweerkazerne op deze nieuwe locatie is er ook behoefte aan een fietsparkeermogelijkheid.

Ruime en veilige fietsenstalling

Met de fietsenstalling FalcoLok 600 is er een ruime berging ontworpen die afsluitbaar is en het veilig fietsparkeren bevordert. De fietsenstalling heeft in dit project een dak van aluzinc profielplaat en zijn de zijwanden bekleed met sendzimir verzinkte perfoplaat, gepoedercoat in RAL 9005, kleur diepzwart.

Voor de wandbekleding van deze FalcoLok zijn er ook de volgende opties:

  • Hardhouten latten
  • Hardhouten latten FSC-gecertificeerd
  • Damwandbeplating
  • Raster matten
  • Polycarbonaat
  • Veiligheidsglas
  • Trespa Meteon (op aanvraag)

Naast de RAL-kleur 9005 kunnen stalen onderdelen gepoedercoat worden in één van de ruim 190 RAL-kleuren. Meer weten over de FalcoLok 600?

Fietsenrekken

In de fietsenstalling zijn A11 fietsenrekken geplaatst. Iets voor uw fietsenstalling? Lees meer over de fietsenrekken A11.

Zoekt u een fietsenstalling voor uw organisatie? Vraag Falco om een vrijblijvend advies, ook op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!