Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling ruim opgezet door brandweer Emmen

Home Projecten Fietsenstalling ruim opgezet door brandweer Emmen

In Emmen is namelijk de FalcoLok 600 fietsenstalling geplaatst, voor een extra ruime fietsparkeergelegenheid voor de brandweerkazerne. Groot voordeel is dat deze fietsenstalling ook afsluitbaar is.

Het nieuwe pand van de brandweerkazerne is vorig jaar september geopend. Vanuit de nieuwe locatie kan de brandweer sneller opereren. Met de komst van de beroepspersonen en vrijwilligers van de brandweerkazerne op deze nieuwe locatie is er ook behoefte aan een fietsparkeermogelijkheid.

Ruime en veilige fietsenstalling

Met de fietsenstalling FalcoLok 600 is er een ruime berging ontworpen die afsluitbaar is en het veilig fietsparkeren bevordert. De fietsenstalling heeft in dit project een dak van aluzinc profielplaat en zijn de zijwanden bekleed met sendzimir verzinkte perfoplaat, gepoedercoat in RAL 9005, kleur diepzwart.

Voor de wandbekleding van deze FalcoLok zijn er ook de volgende opties:

 • Hardhouten latten
 • Hardhouten latten FSC-gecertificeerd
 • Damwandbeplating
 • Raster matten
 • Polycarbonaat
 • Veiligheidsglas
 • Trespa Meteon (op aanvraag)

Naast de RAL-kleur 9005 kunnen stalen onderdelen gepoedercoat worden in één van de ruim 190 RAL-kleuren. Meer weten over de FalcoLok 600?

Fietsenrekken

In de fietsenstalling zijn A11 fietsenrekken geplaatst. Iets voor uw fietsenstalling? Lees meer over de fietsenrekken A11.

Zoekt u een fietsenstalling voor uw organisatie? Vraag Falco om een vrijblijvend advies, ook op locatie. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

 • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
 • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
 • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
 • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
 • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!