Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling op schoolplein Daltonschool

Home Projecten Fietsenstalling op schoolplein Daltonschool

De scholieren en docenten van de Daltonschool in Voorbrug kunnen hun fietsen parkeren in een Falco fietsoverkapping FalcoLok.

FalcoLok 500

De FalcoLok 500, waarvan de 500 staat voor de diepte van 500 cm, is een vandalisme bestendige overkapping. Deze overkapping wordt vaak gebruikt om fietsen in te parkeren. Het dak van deze overkapping bestaat uit aluzinc profielplaten en voor de Daltonschool is de staalconstructie gepoedercoat in een antracietgrijze kleur. De overkapping is voorzien van een deur in het midden aan de lange zijde.

Wandbekleding

Bij de FalcoLok overkappingen zijn er veel wandbekledingen mogelijk. Open latwerk wordt het meest toegepast. Andere materialen zoals bijvoorbeeld traliehekwerk, gepotdekselde profielplaat en polycarbonaat zijn ook mogelijk. Klik hier voor een overzicht. De Daltonschool heeft gekozen voor traliepanelen rondom. De traliepanelen zijn ook gepoedercoat in dezelfde kleur als de staalconstructie en de regenwaterafvoer.

Fietsenrekken

In de fietsberging zijn FalcoSound fietsenrekken geplaatst. In totaal kunnen er 20 fietsen geparkeerd worden in de FalcoLok. Ook zijn er oplaadpunten geïnstalleerd voor 10 e-bikes; sommige fietsenrekken FalcoSound zijn voorzien van aanbindpalen met dubbele oplaadvoorziening.

Bekijk hier al onze fietsenrekken met oplaadpunt.

Advies

Op zoek naar fietsparkeeroplossingen voor uw school, bedrijf of gemeente? Onze projectadviseurs helpen u graag met de juiste keuze. We zijn bereikbaar via info@falco.nl of 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!