Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling op maat met groendak en trespa!

Home Projecten Fietsenstalling op maat met groendak en trespa!

Zoekt u een duurzame fietsenstalling, in materialen of levensduur? Falco biedt verschillende opties, bijvoorbeeld met groendak om bijvoorbeeld CO2-uitstoot te compenseren.

Voor onze opdrachtgever bouwonderneming Stout BV in Sliedrecht maakt Falco deze FalcoLok fietsoverkapping met groendak en Trespa bekleding (Satin kleur A10.6.1). Verder is de overkapping uit een thermisch verzinkte stalen constructie opgebouwd.  De staalconstructie is optioneel gepoedercoat in RAL 7021, kleur zwartgrijs.

Het dak van de fietsoverkapping is aangepast zodat het groendak geplaatst kan worden.  Het groendak bestaat uit sedum. 

Afmeting fietsoverkapping

  • Breedte ca. 800 cm.
  • Diepte ca. 250 cm.
  • Hoogte ca. 210/ 225 cm.

Fietsparkeeroplossing?

Neem dan contact op met Falco, bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. Onze projectadviseurs helpen u graag. Een bezoek op locatie behoort ook tot de mogelijkheden voor een advies op maat.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!