Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling op maat met groendak en trespa!

Home Projecten Fietsenstalling op maat met groendak en trespa!

Zoekt u een duurzame fietsenstalling, in materialen of levensduur? Falco biedt verschillende opties, bijvoorbeeld met groendak om bijvoorbeeld CO2-uitstoot te compenseren.

Voor onze opdrachtgever bouwonderneming Stout BV in Sliedrecht maakt Falco deze FalcoLok fietsoverkapping met groendak en Trespa bekleding (Satin kleur A10.6.1). Verder is de overkapping uit een thermisch verzinkte stalen constructie opgebouwd.  De staalconstructie is optioneel gepoedercoat in RAL 7021, kleur zwartgrijs.

Het dak van de fietsoverkapping is aangepast zodat het groendak geplaatst kan worden.  Het groendak bestaat uit sedum. 

Afmeting fietsoverkapping

  • Breedte ca. 800 cm.
  • Diepte ca. 250 cm.
  • Hoogte ca. 210/ 225 cm.

Fietsparkeeroplossing?

Neem dan contact op met Falco, bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. Onze projectadviseurs helpen u graag. Een bezoek op locatie behoort ook tot de mogelijkheden voor een advies op maat.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!