Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling in herfsttinten in Amstelveen

Home Projecten Fietsenstalling in herfsttinten in Amstelveen

Opdrachtgever Technische Unie BV in Amstelveen, was op zoek naar een fietsoverkapping met een kleurrijke uitstraling in combinatie met een functionele invulling. De geweldige look ontstaat door de Trespa bekleding in vijf verschillende kleuren.

FalcoLok

Het eindresultaat is de FalcoLok, een solide overkapping van 9x6 meter met een afsluitbare deur. Er is gekozen voor het gebruik van Trespa wandbeplating. Deze FalcoLok fietsenstalling is daarmee een kleurrijke verschijning. Door de verschillend gekleurde Trespa platen in wildverband aan te brengen krijgt deze overkapping een bijzondere uitstraling! De Trespa bekleding bestaat uit vijf kleuren: roodbruin, wijnrood, siennabruin, roestrood en oker.

De constructie waar de Trespa platen op zijn bevestigd, bestaat volledig uit thermisch verzinkt staal. Het dak is uitgevoerd met een aluzinc damwand profielplaat van 1 mm dik. De deur is afsluitbaar d.m.v. een elektrische dagschoot ontgrendelaar en een deurdranger.

Wandbekleding

Bij de FalcoLok overkapping zijn vele wandkeuzes mogelijk. Er zijn naast Trespa beplating ook nog tal van andere opties voor de FalcoLok als wandbekleding waaronder:

  • Hardhouten belatting
  • Geperforeerde staalplaat
  • Traliepanelen
  • Houten overlap schroten
  • Etc.

NEN-EN 1090

Falco heeft als missie “het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving”. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat. Hiermee is Falco in staat voor de stalen constructiedelen (lees overkappingen) een CE-verklaring op te stellen. Hiermee bent U verzekerd van een overkapping die voldoet aan de statische berekening volgens Eurocode EN-1993 NA:NL. Falco heeft hier gekozen voor de zwaarste waardes van toepassing in Nederland. 

Montage

Falco is al meer dan 65 jaar specialist in fietsparkeren; hetzij in open ruimtes of gesloten. Met diverse fietsenstallingen en bergingsmogelijkheden met bijpassende fietsenrekken of etagesystemen helpt Falco u graag met advies over uw project. Falco biedt u door onze interne ontwerpafdeling een geweldige mogelijkheid om uw project op maat vorm te geven. Net zoals ook onze productie en montage op onze hoofdvestiging in Vriezenveen bevindt, verzorgen wij u project van begin tot eind. Neem contact op met Falco voor uw project; bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!