Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling in de vorm van de FalcoSail

Home Projecten Fietsenstalling in de vorm van de FalcoSail

De FalcoSail is het paradepaardje onder de overkappingen van Falco. Het is een modern ontwerp gebaseerd op de zeilen van een zeilschip. De uitvoering zoals hier afgebeeld is de FalcoSail combi overkapping. Aan de bovenkant is een looppadafdekking geïnstalleerd en zijn er deuren toegevoegd waarmee de overkapping afsluitbaar is. De kleur van deze FalcoSail is antracietgrijs (RAL 7016). 

Mooie fietsenstalling

Bij het verzorgingstehuis in Reuver werd gezocht naar een mooie oplossing voor de fietsenstalling. In opdracht van Huberts Aannemersbedrijf plaatste Falco deze FalcoSail overkapping bij het verzorgingstehuis Bosdael in Reuver. Met de FalcoSail combi overkapping is er een manier gevonden om de fiets te stallen én een mooie aanwinst voor de omgeving te creëeren. Doordat deze fietsenstalling afsluitbaar is, kunnen fietsers hun fiets veiliger parkeren.

Flexibele fietsenstalling

De FalcoSail is een transparante overkapping die snel een succes is geworden. De dakbekleding van de overkapping is leverbaar in acrylaat en polycarbonaat, glashelder of bronskleurig. De kopwandbekleding is leverbaar in glashelder acrylaat en diverse kleuren Trespa Meteon®. Om een accent te zetten en als extra bescherming tegen corrosie kunt u de staalconstructie van de overkapping laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van de FalcoSail overkapping

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!