Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling in de vorm van de FalcoSail

Home Projecten Fietsenstalling in de vorm van de FalcoSail

De FalcoSail is het paradepaardje onder de overkappingen van Falco. Het is een modern ontwerp gebaseerd op de zeilen van een zeilschip. De uitvoering zoals hier afgebeeld is de FalcoSail combi overkapping. Aan de bovenkant is een looppadafdekking geïnstalleerd en zijn er deuren toegevoegd waarmee de overkapping afsluitbaar is. De kleur van deze FalcoSail is antracietgrijs (RAL 7016). 

Mooie fietsenstalling

Bij het verzorgingstehuis in Reuver werd gezocht naar een mooie oplossing voor de fietsenstalling. In opdracht van Huberts Aannemersbedrijf plaatste Falco deze FalcoSail overkapping bij het verzorgingstehuis Bosdael in Reuver. Met de FalcoSail combi overkapping is er een manier gevonden om de fiets te stallen én een mooie aanwinst voor de omgeving te creëeren. Doordat deze fietsenstalling afsluitbaar is, kunnen fietsers hun fiets veiliger parkeren.

Flexibele fietsenstalling

De FalcoSail is een transparante overkapping die snel een succes is geworden. De dakbekleding van de overkapping is leverbaar in acrylaat en polycarbonaat, glashelder of bronskleurig. De kopwandbekleding is leverbaar in glashelder acrylaat en diverse kleuren Trespa Meteon®. Om een accent te zetten en als extra bescherming tegen corrosie kunt u de staalconstructie van de overkapping laten poedercoaten in een RAL kleur naar keuze. 

Benieuwd naar de mogelijkheden van de FalcoSail overkapping

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!