Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling en buitenbanken voor Haarlemse school

Home Projecten Fietsenstalling en buitenbanken voor Haarlemse school

Op het buitenterrein van het Rudolf Steiner College in Haarlem heeft Falco een overkapping inclusief fietsenrekken en drie buitenbanken geplaatst. De overkapping wordt gebruikt als fietsenstalling en als berging voor containers.

Fietsoverkapping op maat

Er is gekozen voor de FalcoLok 600 overkapping. De stalen voorzetboei is gepoedercoat in dezelfde kleur als de kozijnen van de school. De wanden van de overkapping zijn rondom voorzien van FSC® gecertificeerd hardhouten latten, De overkapping is voorzien van een schuifdeur en bladvangers. In de overkapping zijn FalcoSound fietsenrekken geplaatst om in totaal 25 fietsen te parkeren. Daarnaast is er nog ruimte om containers droog te stallen.

Zitbanken FalcoBloc

Er zijn ook drie buitenbanken uir de FalcoBloc serie geplaatst op het schoolplein. De banken hebben geen rugleuning en zijn gemaakt van FSC® hout. 

Schoolplein inrichting

Falco voert regelmatig projecten met straatmeubilair uit voor schoolpleinen, hieronder een overzicht van een aantal projecten. 

 Falco’s fietsoverkappingen, met of zonder fietsenrekken, en bergingen zijn ook vaak een must voor scholen.

Advies over de inrichting van uw schoolplein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!