Back to top
Tawk.to

Fietsenstalling en buitenbanken voor Haarlemse school

Home Projecten Fietsenstalling en buitenbanken voor Haarlemse school

Op het buitenterrein van het Rudolf Steiner College in Haarlem heeft Falco een overkapping inclusief fietsenrekken en drie buitenbanken geplaatst. De overkapping wordt gebruikt als fietsenstalling en als berging voor containers.

Fietsoverkapping op maat

Er is gekozen voor de FalcoLok 600 overkapping. De stalen voorzetboei is gepoedercoat in dezelfde kleur als de kozijnen van de school. De wanden van de overkapping zijn rondom voorzien van FSC® gecertificeerd hardhouten latten, De overkapping is voorzien van een schuifdeur en bladvangers. In de overkapping zijn FalcoSound fietsenrekken geplaatst om in totaal 25 fietsen te parkeren. Daarnaast is er nog ruimte om containers droog te stallen.

Zitbanken FalcoBloc

Er zijn ook drie buitenbanken uir de FalcoBloc serie geplaatst op het schoolplein. De banken hebben geen rugleuning en zijn gemaakt van FSC® hout. 

Schoolplein inrichting

Falco voert regelmatig projecten met straatmeubilair uit voor schoolpleinen, hieronder een overzicht van een aantal projecten. 

 Falco’s fietsoverkappingen, met of zonder fietsenrekken, en bergingen zijn ook vaak een must voor scholen.

Advies over de inrichting van uw schoolplein? Neem dan contact op met één van Falco’s projectadviseurs voor een vrijblijvend gesprek, ook  mogelijk op uw locatie, via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl. U kunt ook deze site bekijken met meer voorbeelden m.b.t. schoolpleininrichting of onze Pinterest pagina.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!