Back to top
Tawk.to

Fietsenrekken voor Noaberkracht Dinkelland Tubbergen

Home Projecten Fietsenrekken voor Noaberkracht Dinkelland Tubbergen

De ambtelijke organisatie Noaberkracht Dinkelland Tubbergen voert de volledige bedrijfsvoering uit voor de gemeenten Dinkelland en Tubbergen en heeft  fietsenrekken besteld voor diverse dorpen in de gemeentes.

Fietsenrek Ideaal 2.0

Er is gekozen voor 15 stuks enkelzijdige fietsenrekken Ideaal 2.0 met 6 plaatsen. Op elke wielbeugel van het rek vindt u standaard een aanbindoog, hiermee kan de fiets extra beveiligd worden middels een slot. De rubberen hulzen op de wielklemmen beschermen de voorvork van de fiets tegen beschadiging.

Advies fietsparkeren

Op zoek naar een geschikt fietsenrek voor uw bedrijf, school of winkelcentra? Onze project adviseurs denken graag met u mee voor de juiste voorziening. Overdekt fietsparkeren of dubbellaags fietsparkeren behoren ook tot de opties. el 0546 55 44 44, stuur een bericht naar info@falco.nl of vul het contact formulier in op de website!

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!