Back to top
Tawk.to

Fietsenrekken voor Noaberkracht Dinkelland Tubbergen

Home Projecten Fietsenrekken voor Noaberkracht Dinkelland Tubbergen

De ambtelijke organisatie Noaberkracht Dinkelland Tubbergen voert de volledige bedrijfsvoering uit voor de gemeenten Dinkelland en Tubbergen en heeft  fietsenrekken besteld voor diverse dorpen in de gemeentes.

Fietsenrek Ideaal 2.0

Er is gekozen voor 15 stuks enkelzijdige fietsenrekken Ideaal 2.0 met 6 plaatsen. Op elke wielbeugel van het rek vindt u standaard een aanbindoog, hiermee kan de fiets extra beveiligd worden middels een slot. De rubberen hulzen op de wielklemmen beschermen de voorvork van de fiets tegen beschadiging.

Advies fietsparkeren

Op zoek naar een geschikt fietsenrek voor uw bedrijf, school of winkelcentra? Onze project adviseurs denken graag met u mee voor de juiste voorziening. Overdekt fietsparkeren of dubbellaags fietsparkeren behoren ook tot de opties. el 0546 55 44 44, stuur een bericht naar info@falco.nl of vul het contact formulier in op de website!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!