Back to top
Tawk.to

Fietsenbergingen met schuifdeuren voor Eckartdal Lunet Eindhoven

Home Projecten Fietsenbergingen met schuifdeuren voor Eckartdal Lunet Eindhoven

Falco maakte maar liefst 15 fietsenbergingen voor het woonpark Eckartdal Lunet in Eindhoven. Fietsparkeervoorzieningen voor het gehele woonzorg-complex; droog en veilig fietsen stallen.

Lunet zorg is een organisatie die zich inzet om mensen met een beperking te helpen. Lunet zorg vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij en ondersteunen mensen met een beperking in wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte incidentele ondersteuning. Met o.a. het woonpark Eckartdal biedt Lunet zorg een woonvorm op maat.

Op dit woonpark heeft Falco diverse fietsenstallingen op maat geproduceerd en op locatie gemonteerd.  Hierdoor is het Eckartdal voorzien van hoogwaardige fietsparkeervoorzieningen, dit keer met schuifdeuren!

Opbouw fietsenbergingen

De fietsbergingen zijn opgebouwd uit een dubbele schuifdeur gemaakt van spijlen, zij- en achterwand bekleed met hardhouten open belatting.

De fietsenbergingen zijn geplaatst inclusief fundatie en hebben verlichting (incl. bekabeling en schakelaar). De fietsbergingen zijn 4x2,5 meter groot en hebben een hoogte van 210/255cm.

De fietsenberging is op maat gemaakt aan de hand van de FalcoLok overkapping /berging. Meer weten over de serie FalcoLok?

Fietsenberging voor uw locatie?

Neem contact op met Falco voor een vrijblijvend advies, bezoek op locatie ook mogelijk, voor uw fietsenstalling. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!