Back to top
Tawk.to

Fietsenbergingen met schuifdeuren voor Eckartdal Lunet Eindhoven

Home Projecten Fietsenbergingen met schuifdeuren voor Eckartdal Lunet Eindhoven

Falco maakte maar liefst 15 fietsenbergingen voor het woonpark Eckartdal Lunet in Eindhoven. Fietsparkeervoorzieningen voor het gehele woonzorg-complex; droog en veilig fietsen stallen.

Lunet zorg is een organisatie die zich inzet om mensen met een beperking te helpen. Lunet zorg vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij en ondersteunen mensen met een beperking in wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte incidentele ondersteuning. Met o.a. het woonpark Eckartdal biedt Lunet zorg een woonvorm op maat.

Op dit woonpark heeft Falco diverse fietsenstallingen op maat geproduceerd en op locatie gemonteerd.  Hierdoor is het Eckartdal voorzien van hoogwaardige fietsparkeervoorzieningen, dit keer met schuifdeuren!

Opbouw fietsenbergingen

De fietsbergingen zijn opgebouwd uit een dubbele schuifdeur gemaakt van spijlen, zij- en achterwand bekleed met hardhouten open belatting.

De fietsenbergingen zijn geplaatst inclusief fundatie en hebben verlichting (incl. bekabeling en schakelaar). De fietsbergingen zijn 4x2,5 meter groot en hebben een hoogte van 210/255cm.

De fietsenberging is op maat gemaakt aan de hand van de FalcoLok overkapping /berging. Meer weten over de serie FalcoLok?

Fietsenberging voor uw locatie?

Neem contact op met Falco voor een vrijblijvend advies, bezoek op locatie ook mogelijk, voor uw fietsenstalling. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!