Back to top
Tawk.to

Fietsenbergingen met schuifdeuren voor Eckartdal Lunet Eindhoven

Home Projecten Fietsenbergingen met schuifdeuren voor Eckartdal Lunet Eindhoven

Falco maakte maar liefst 15 fietsenbergingen voor het woonpark Eckartdal Lunet in Eindhoven. Fietsparkeervoorzieningen voor het gehele woonzorg-complex; droog en veilig fietsen stallen.

Lunet zorg is een organisatie die zich inzet om mensen met een beperking te helpen. Lunet zorg vind het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij en ondersteunen mensen met een beperking in wonen en werk, dagbesteding en vrije tijd, voor 24/7 intensieve zorg of beperkte incidentele ondersteuning. Met o.a. het woonpark Eckartdal biedt Lunet zorg een woonvorm op maat.

Op dit woonpark heeft Falco diverse fietsenstallingen op maat geproduceerd en op locatie gemonteerd.  Hierdoor is het Eckartdal voorzien van hoogwaardige fietsparkeervoorzieningen, dit keer met schuifdeuren!

Opbouw fietsenbergingen

De fietsbergingen zijn opgebouwd uit een dubbele schuifdeur gemaakt van spijlen, zij- en achterwand bekleed met hardhouten open belatting.

De fietsenbergingen zijn geplaatst inclusief fundatie en hebben verlichting (incl. bekabeling en schakelaar). De fietsbergingen zijn 4x2,5 meter groot en hebben een hoogte van 210/255cm.

De fietsenberging is op maat gemaakt aan de hand van de FalcoLok overkapping /berging. Meer weten over de serie FalcoLok?

Fietsenberging voor uw locatie?

Neem contact op met Falco voor een vrijblijvend advies, bezoek op locatie ook mogelijk, voor uw fietsenstalling. Bel 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!