Back to top
Tawk.to

Fietsenberging met verschillende soorten wandbekleding en schuifdeuren

Home Projecten Fietsenberging met verschillende soorten wandbekleding en schuifdeuren

Bij Vesta, dé woonwinkel van Groningen, is een grote fietsenberging geplaatst waar het personeel hun fietsen droog en veilig kan parkeren. De fietsoverkapping is voorzien van verschillende soorten wandbekleding en handige schuifdeuren.

FalcoLok fietsoverkapping op maat

Vesta heeft gekozen voor een FalcoLok fietsoverkapping met een diepte van 250 cm en een breedte van 995 cm. Het dak is opgebouwd met stalen dakframes met geïntegreerde goot en aluzinc profielplaten. Onze overkappingen zijn beschikbaar met verschillende wandbekledingen. De fietsoverkapping die in Groningen is geleverd is deels bekleed met  FSC® gecertificeerd hardhouten latten en deels met traliepanelen.

De overkapping is afsluitbaar door vier schuifdeuren, die zowel naar links als naar rechts openen. De deur is voorzien van een harpoenslot inclusief greep.

Fietsparkeervoorzieningen voor werknemers

Steeds meer mensen gaan op de fiets naar hun werk. Voor bedrijven is het dan ook belangrijk om werknemers goede gelegenheid te bieden om hun fietsen veilig te parkeren. Onze projectadviseurs geven graag advies welke overkappingen en welke fietsenrekken geschikt zijn voor welke locatie. Voor vragen of advies kunt u bellen met Falco: 0546 55 44 44 of e-mailen naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!