Back to top
Tawk.to

Fietsenberging met fietsparkeren op maat

Home Projecten Fietsenberging met fietsparkeren op maat

Op de Maasvlakte wordt er nu beschut en diefstalveilig fiets geparkeerd. In een mooie grijze fietsenstalling die ook afsluitbaar is kan men de fiets gerust kwijt.

De staalconstructie is thermisch verzinkt en dubbel gecoat in een lichtgrijze kleur. Op deze manier past de fietsenberging prima in de omgeving, zonder een storende factor te zijn.

Met transparante wanden (veiligheidsglas) krijgt de fietsenberging een heel open karakter en wordt het gevoel van veiligheid vergroot.

Op de toegangsdeur is een pictogram met fiets bevestigd zodat het niet kan missen dat je hier de fiets kan parkeren.

Diverse fietsparkeersystemen in één berging!

Een van de pluspunten van deze fietsenberging is dat er verschillende fietsparkeersystemen zijn geplaatst in een fietsenberging, zo wordt er voldaan aan verschillende behoeftes.

FalcoIon fietsstandaard met oplaadpunt

De FalcoIon is een innovatieve fietsstandaard waarin de fiets makkelijk geparkeerd kan worden en met oplaadpunt voor een e-bike. Veilig doordat  er een extra aanbindoog is om de fiets met een extra slot te bevestigen.

Ideaal 2.0 fietsenrek met Fietsparkeur

Het fietsenrek Ideaal is gebruiksvriendelijk en erg solide door het gebruik van massief staal. Dit rek voldoet aan de eisen van het FietsParKeur .

Fietsparkeerbeugel

De fietsparkeerbeugel, oftewel het fietsnietje, is misschien wel het meest ingezette, en uit meerdere onderzoeken blijkt dat het onder de fietsgebruikers het meest populaire fietsenrek is.

Assortiment

Bovenstaande producten zijn slechts een kleine greep uit het uitgebreide Falco assortiment, voor meer inspiratie: vraag het Falco in Projects Boek aan.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!