Back to top
Tawk.to

Fietsenberging met fietsparkeren op maat

Home Projecten Fietsenberging met fietsparkeren op maat

Op de Maasvlakte wordt er nu beschut en diefstalveilig fiets geparkeerd. In een mooie grijze fietsenstalling die ook afsluitbaar is kan men de fiets gerust kwijt.

De staalconstructie is thermisch verzinkt en dubbel gecoat in een lichtgrijze kleur. Op deze manier past de fietsenberging prima in de omgeving, zonder een storende factor te zijn.

Met transparante wanden (veiligheidsglas) krijgt de fietsenberging een heel open karakter en wordt het gevoel van veiligheid vergroot.

Op de toegangsdeur is een pictogram met fiets bevestigd zodat het niet kan missen dat je hier de fiets kan parkeren.

Diverse fietsparkeersystemen in één berging!

Een van de pluspunten van deze fietsenberging is dat er verschillende fietsparkeersystemen zijn geplaatst in een fietsenberging, zo wordt er voldaan aan verschillende behoeftes.

FalcoIon fietsstandaard met oplaadpunt

De FalcoIon is een innovatieve fietsstandaard waarin de fiets makkelijk geparkeerd kan worden en met oplaadpunt voor een e-bike. Veilig doordat  er een extra aanbindoog is om de fiets met een extra slot te bevestigen.

Ideaal 2.0 fietsenrek met Fietsparkeur

Het fietsenrek Ideaal is gebruiksvriendelijk en erg solide door het gebruik van massief staal. Dit rek voldoet aan de eisen van het FietsParKeur .

Fietsparkeerbeugel

De fietsparkeerbeugel, oftewel het fietsnietje, is misschien wel het meest ingezette, en uit meerdere onderzoeken blijkt dat het onder de fietsgebruikers het meest populaire fietsenrek is.

Assortiment

Bovenstaande producten zijn slechts een kleine greep uit het uitgebreide Falco assortiment, voor meer inspiratie: vraag het Falco in Projects Boek aan.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!