Back to top
Tawk.to

Fietsenberging geplaatst bij Leerdamse Watersportvereniging De Oude Horn

Home Projecten Fietsenberging geplaatst bij Leerdamse Watersportvereniging De Oude Horn

Bij Leerdamse Watersportvereniging De Oude Horn heeft Falco een enkelzijdige overkapping geplaatst. De overkapping wordt als fietsenberging gebruikt.

FalcoTel-E

De watersportvereniging heeft gekozen voor onze populaire FalcoTel-E fietsoverkapping. Deze overkapping dankt zijn populairiteit vooral aan het feit dat de fietsoverkapping geen kolommen heeft aan de voorzijde.  Hierdoor kunnen er veel fietsen geplaatst worden.

Deze serie kan er worden gekozen uit vele wandbekledingen zoals o.a. traliehekwerk, geperforeerde staalplaat, kuststof panelen en  gepotdekselde profielplaat. De watersportvereniging heeft voor zowel het dak als de kopspantbekleding gekozen voor aluzinc profieplaten.

Montage fietsoverkapping

Na opdrachtbevestiging is er contact tussen de klant en Falco over de montage.  Middels een checklist wordt duidelijk of het terrein goed beschikbaar is voor een vrachtwagen, of er stroom aanwezig is en wat de ondergrond precies is. De overkapping is op het terrein van de watersportvereniging geplaatst op asfalt. Door deze informatie op voorhand te weten, komt onze montage afdeling niet voor verrassingen te staan en hebben ze de juiste materialen bij zich.

Veiligheid

Falco BV heeft veiligheid voor haar medewerkers en veiligheid op de werkplek hoog in het vaandel staan. Vanaf maart 2001 is Falco in het bezit van het Veiligheids Certificaat Aannemers. Er wordt continue nagedacht over de beste werkwijze, hoe materialen lichter gemaakt kunnen worden en hulpmiddelen. Met onze VCA gecertificeerde monteurs  wordt elke overkapping veilig op de juiste locatie geplaatst. Falco is uiteraard in het bezit van het EN 1090-1:2009/A1:2011 certificaat.

Advies

Ook op zoek naar een fietsenberging voor uw vereniging? Of naar geschikt straatmeubilair? Onze projectadviseurs helpen u graag verder! Mail uw wensen naar info@falco.nl of bel naar 0546 55 44 44 .

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!