Back to top
Tawk.to

Fietsaanleunbeugels, fietsklemmen en compact fietsparkeren in Kopenhagen

Home Projecten Fietsaanleunbeugels, fietsklemmen en compact fietsparkeren in Kopenhagen

Ons dochterbedrijf in Denemarken heeft in opdracht van HHM A/S verschillende fietsparkeersystemen geplaatst in Kopenhagen. Fietsen kunnen zo netjes en overzichtelijk geparkeerd worden.

Fietsklemmen

De F-1 fietsklem is een eenvoudige fietsklem die niet veel eisen stelt om de fiets te parkeren. Door de afmetingen kan de fietsklem op veel plaatsen aan een wand of muur worden bevestigd. F-1 fietsklemmen zijn geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 50 mm. Leuk wetenswaardigheidje is dat men in Denemarken vaak fietsen met het achterwiel parkerert. Voor dit project zijn de fietsklemmen onder 90 graden gemonteerd. In totaal zijm er 84 fietsklemen geplaatst.

Compact fietsparkeren

Met verticaal fietsparkeren kan er veel ruimte bespaard worden. Falco heeft daarom de FalcoVert ontwikkeld: ideaal op plekken waar weinig ruimte is om de fietsen te stallen. FalcoVert is een compact fietsparkeersysteem voor het veilig parkeren van fietsen. zowel het voor- als achterwiel staat stabiel in een speciaal voor dit rek ontworpen, taps, toelopende rail. De FalcoVert is gemaakt van staal. Optioneel kan dit rek op kleur worden gebracht doormiddel van poedercoating, daarbij heeft u de keuze uit ruim 190 RAL-kleuren. Er zijn zowel enkel- als dubbelzijdige FalcoVert fietsenrekken in Kopenhagen geplaatst.

In het kader van compact fietsparkeren zijn er ook verschillende FalcoLayer dubbellaags fietsenrekken geplaatst. Dit rek is niet verkrijgbaar in Nederland, aangezien etagerekken FalcoLevel Eco en FalcoLevel Premium+ veel gebruiksvriendeljk zijn.

Fietsaanleunbeugels

Falco heeft een ruim assortiment fietsaanleunbeugels. Zo zijn er ronde aanleunbeugels of aanleunbeugels met een tussenbuis. In Kopenhagen zijn vier ronde fietsaanleunbeugels geplaatst. Ook is het mogelijk om de fietsaanleunbeugel te poedercoacten. Het voordeel van fietsaanleunbeugels is dat fietsen gemakkelijk met een extra slot kunnen worden vastgezet.

Whitepaper Fietsparkeren

Bezig met fietsparkeer oplosingen bieden aan uw klanten of medewerkers? Vraag onze gratis Whitepaper aan of vraag advies aan onze projectadviseurs ( info@falco.nl, 0546  55 44 44)

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!