Back to top
Tawk.to

FalcoZan overkapping geplaatst bij DNW te Emmeloord

Home Projecten FalcoZan overkapping geplaatst bij DNW te Emmeloord

Bij DNW te Emmeloord is een afscheiding gemaakt tussen het gedeelte voor de ingang en het rokers gedeelte.

Overkapping FalcoZan
Op de foto ziet u een FalcoZan overkapping, die Falco speciaal gemaakt heeft voor dit project. De lengte is 690 cm, de diepte is 250 cm en de hoogte van de overkapping is in totaal 266 cm. Het dak heeft rondom een binnenliggende goot ( in daklijst) en is bedekt met aluzinc profielplaten. De staaldelen van deze overkapping zijn gepoedercoat in een standaard RAL-kleur.

Voordelen FalcoZan
Deze overkapping kenmerkt zich verder door de stabiele en sterke constructie en door de vele mogelijkheden in wandafwerking. Bij deze overkappingen kunt u kiezen voor een wandbekleding van FSC hout, geperforeerde plaat, damwandplaten, traliehekwerk, Trespa Meteon® plaat en meer.

Overkapping Variant
Naast de enkelzijdige uitvoering zoals hier beschreven is er ook een dubbelzijdige variant leverbaar: de FalcoZan-360.

Advies op maat
Onze productadviseurs maken graag een advies of tekening op maat, bel 0546 55 44 44!

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!