Back to top
Tawk.to

FalcoZan fietsenstalling met Trespa wandbekleding

Home Projecten FalcoZan fietsenstalling met Trespa wandbekleding

In Coevorden heeft Falco haar FalcoZan fietsenstalling geplaatst. De fietsenstalling biedt een fietsparkeervoorziening aan fietsers en daarnaast ook ruimte om motoren en/of bromfietsen te stallen.

De fietsenstalling is geproduceerd door Falco op verzoek van partner bouwbedrijf Nieuwenhuis voor het bedrijf Intergas te Coevorden. De fietsenstalling bestaat uit enkelzijdige en dubbelzijdige FalcoZan fietsoverkappingen. Er zijn 4 enkelzijdige fietsoverkappingen geplaatst die bestaan uit 1 beginvak en 3 aanbouwvakken. De dubbelzijdige FalcoZan 360 overkapping heeft dezelfde opbouw.

De wandbekleding van de fietsenstalling bestaat uit Trespa Meteon plaat in de kleur antracietgrijs. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten. Daarnaast heeft de fietsenstalling extra frames. Meer informatie over de FalcoZan fietsenstalling

Daarnaast plaatste Falco ook haar fietsparkeersysteem; de FalcoHanger. Dit fietsenrek is een systeem waarbij de fiets niet via het voorwiel wordt geparkeerd maar via het fietsstuur. Het zogenoemde stuurdraagsysteem zorgt hiervoor dat het voorwiel van de fiets niet verbogen kan worden. Het fietsparkeersysteem is ingedeeld via hoog en laag modules. Hiermee wordt voorkomen dat de fietssturen verstrengeld raken. Voor Intergas zijn er 64 fietsparkeerplaatsen gerealiseerd. Meer informatie over het stuurdraagsysteem FalcoHanger

Deze fietsenstalling is een mooie aanwinst voor het bedrijfsterrein van Intergas. Zoekt u voor uw bedrijfsterrein een mooie fietsenstalling? Neem dan contact op met één van de productadviseurs van Falco. Zij helpen u graag verder, ook advies op locatie is mogelijk. Bel 0546 55 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!