Back to top
Tawk.to

FalcoZan fietsenstalling met Trespa wandbekleding

Home Projecten FalcoZan fietsenstalling met Trespa wandbekleding

In Coevorden heeft Falco haar FalcoZan fietsenstalling geplaatst. De fietsenstalling biedt een fietsparkeervoorziening aan fietsers en daarnaast ook ruimte om motoren en/of bromfietsen te stallen.

De fietsenstalling is geproduceerd door Falco op verzoek van partner bouwbedrijf Nieuwenhuis voor het bedrijf Intergas te Coevorden. De fietsenstalling bestaat uit enkelzijdige en dubbelzijdige FalcoZan fietsoverkappingen. Er zijn 4 enkelzijdige fietsoverkappingen geplaatst die bestaan uit 1 beginvak en 3 aanbouwvakken. De dubbelzijdige FalcoZan 360 overkapping heeft dezelfde opbouw.

De wandbekleding van de fietsenstalling bestaat uit Trespa Meteon plaat in de kleur antracietgrijs. Het dak bestaat uit aluzinc profielplaten. Daarnaast heeft de fietsenstalling extra frames. Meer informatie over de FalcoZan fietsenstalling

Daarnaast plaatste Falco ook haar fietsparkeersysteem; de FalcoHanger. Dit fietsenrek is een systeem waarbij de fiets niet via het voorwiel wordt geparkeerd maar via het fietsstuur. Het zogenoemde stuurdraagsysteem zorgt hiervoor dat het voorwiel van de fiets niet verbogen kan worden. Het fietsparkeersysteem is ingedeeld via hoog en laag modules. Hiermee wordt voorkomen dat de fietssturen verstrengeld raken. Voor Intergas zijn er 64 fietsparkeerplaatsen gerealiseerd. Meer informatie over het stuurdraagsysteem FalcoHanger

Deze fietsenstalling is een mooie aanwinst voor het bedrijfsterrein van Intergas. Zoekt u voor uw bedrijfsterrein een mooie fietsenstalling? Neem dan contact op met één van de productadviseurs van Falco. Zij helpen u graag verder, ook advies op locatie is mogelijk. Bel 0546 55 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!