Back to top
Tawk.to

FalcoSail plaatsing op Transferium Het Oor te Almere

Home Projecten FalcoSail plaatsing op Transferium Het Oor te Almere

Voor de Gemeente Almere heeft Falco via de firma Vermeer Infrastructuur BV te Baarn 7 fietsenstallingen van het model FalcoSail geplaatst op het Transferium Het Oor in Almere. De stallingen hebben allemaal een lengte van 8 meter en zijn geschikt voor ca 20 fietsen. In het kader van het Bereikbaarheidsoffensief Noordelijke Randstad worden diverse P+R-terreinen ingericht langs snelwegen, vanwaar automobilisten hun reis per openbaar vervoer kunnen voortzetten. Een ervan is begin dit jaar geopend bij ’t Oor in Almere. De locatie even voor de Hollandsche Brug, het filegevoelige deel van de A 6, leent zich uitstekend voor een overstap op de bus.

Het FalcoSail ontwerp is van ipv Delft. De overkapping heeft een diepte van 265,5 cm en een totale hoogte van 230 cm. De inloophoogte is 224 cm. Onder de zijspanten zijn voetplaten gelast die 140 cm uit elkaar staan in de diepte en 400 cm in de breedte.

De gelaste spanten zijn vervaardigd uit kokerprofiel 60x60 mm., gelast op voetplaten120x100x8 mm. De staalconstructie is thermisch verzinkt volgens NEN-EN-ISO 1461. De dak- en zijkantbekleding zijn uit glashelder acrylaat. Doordat de FalcoSail leverbaar is in 3 en 4 meter vakken is vrijwel elke lengte (op de meter nauwkeurig) leverbaar.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!