Back to top
Tawk.to

FalcoSail ingezet als fietsoverkapping bij bedrijf

Home Projecten FalcoSail ingezet als fietsoverkapping bij bedrijf

Voor de nieuwbouw van bedrijf Van Vugt in Ridderkerk heeft Falco een fietsenstalling geplaatst. De keuze is gevallen op een FalcoSail. FalcoSail is een transparante, multifunctionele fietsoverkapping. Door de grote inloophoogte en diepte van de fietsoverkapping heeft de FalcoSail een groot gebruikersgemak.

FalcoSail is een modulair systeem. Elke overkapping bestaat uit een beginvak en het gewenste aantal aanbouwvakken. In Ridderkerk bestaat de fietsoverkapping uit een beginvak en drie aanbouwvakken.

Materialen

De wandbekleding van de FalcoSail is helder polycarbonaat. De staaldelen van deze fietsoverkapping zijn gepoedercoat in een groene kleur. Bekijk hier in welke kleuren stalen delen van een overkapping ( of fietsenrek of bank) gepoedercoat kunnen worden.

Fietsoverkappingen

FalcoSail is ook verkrijgbaar als dubbelzijdige overkapping. Bekijk ons hele assortiment overkappingen hier. Falco VCA gecertificeerde monteurs hebben gezorgd voor de plaatsing van de overkapping. Wij verzorgen uw project van begin tot eind! Neem voor meer informatie contact via de mail; info@falco.nl of telefoon; 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!