Back to top
Tawk.to

Falco's etage-fietsenrek voor Station Groningen

Home Projecten Falco's etage-fietsenrek voor Station Groningen

Falco creëerde maar liefst 956 fietsplaatsen in de studentenstad van het noorden; Groningen. Met het etage-fietsenrek FalcoLevel wordt er een compacte fietsenstalling gemaakt voor het station. Voor deze Fietsflat in Groningen een uitkomst want op het station verdubbelt het aantal fietsparkeerplaatsen door het etage-fietsenrek van Falco.

Verbeteren van fietsparkeervoorzieningen 

In het kader van de Fietsstad Groningen wordt er in het jaar 2010 in Groningen aandacht besteed aan het verder verfijnen van de fietsinfrastructuur in de binnenstad. Met veel studenten die zich hoofdzakelijk verplaatsen via fiets en het woon-werk verkeer zijn er de nodige fietsparkeervoorzieningen nodig. En hoe richt je dat in?

Bij de Fietsflat in Groningen zijn een aantal punten verbeterd waarbij gelet is op o.a. veiligheid en verlichting. Daarnaast is het fietsparkeren uitgebreid door meer plaats te bieden.

Etage-fietsenrek de uitkomst 

Het gebruiksvriendelijke etage-fietsenrek FalcoLevel zorgt er voor dat er twee keer zoveel fietsparkeercapaciteit beschikbaar komt. Geen overbodige luxe bij een station, want hier zijn vaak fietsparkeerplaatsen tekort, vooral tijdens piekuren. Door de uitschuifbare goten kan men de fiets ook eenvoudig op de bovenste verdieping parkeren. En onder wordt het fietsparkeren ook vergemakkelijkt door de oploopgoten.

Voordeel van de FalcoLevel is dat dit systeem uit te breiden is en flexibel in te zetten afhankelijk van de locatie waar het etage-fietsenrek geplaatst wordt. Ook is de FalcoLevel enkelzijdig of dubbelzijdig te plaatsen.

Meer weten over dit product?

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!