Back to top
Tawk.to

FalcoRelax straatmeubilair voor St. Antonius

Home Projecten FalcoRelax straatmeubilair voor St. Antonius

Het St. Antonius ziekenhuis in Nieuwegein heeft het terrein rondom het ziekenhuis volledig nieuw ingericht. Met een nieuwe terreininrichting was het ook tijd voor nieuw straatmeubilair. En daarmee tijd voor straatmeubilair van Falco..

En er is een unieke vorm van straatmeubilair geplaatst, want Falco heeft hier de FalcoRelax bank aangepast van twee steunen naar drie steunen. Extra lang met dezelfde voordelen die de FalcoRelax bank normaal al biedt. 
Het St. Antonius heeft in totaal 5 dubbelzijdige banken, 2 enkelzijdige banken en afvalbakken op het buitenterrein geplaatst. 

Straatmeubilair 
Het hout dat Falco gebruikt om haar straatmeubilair te maken is FSC® gecertificeerd. Falco gebruikt voor haar eigen productie van straatmeubilair alleen FSC® gecertificeerd hardhout. Dit wordt kenbaar gemaakt middels het FSC logo. Falco is al sinds de start betrokken bij FSC en in het bezit van het FSC certificaat sinds 1997. Falco is gecertificeerd onder nummer CU-COC-008530. Ons FSC®-licentienummer is FSC-C016221

De banksteunen van de FalcoRelax zijn gepoedercoat in grijs, net als de afvalbakken uit de serie Corolla.Naar de FalcoRelax bankenpagina 


Projectmatig 
Falco ontwerpt en produceert grotendeels haar fietsparkeersystemen, overkappingen en straatmeubilair op de hoofdlocatie te Vriezenveen (ov) en daarmee zijn er veel mogelijkheden om een project op maat te realiseren. En door Falco's eigen montageteam biedt Falco u het voordeel dat het project verzorgd wordt van ontwerp, productie tot plaatsing. Met de service en onze garantie van 24 maanden kunt u altijd bij Falco terecht, naast zitbanken en afvalbakken, voor uw gehele buiteninrichting. 

Voor een mooiere buitenwereld. 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!