Back to top
Tawk.to

FalcoRelax plaatsing op de Beestenmarkt in Deventer

Home Projecten FalcoRelax plaatsing op de Beestenmarkt in Deventer

Voor het werk Herinrichting Beestenmarkt te Deventer heeft Falco samen met Taken Landschapsplanning BV te Arnhem gezocht naar een passende zitbank voor de Beestenmarkt te Deventer. De keuze is gevallen op het model FalcoRelax. De standaard lengte van deze bank is 200 cm. In Deventer is ervoor gekozen de banken aan te passen naar een banklengte van 400 cm.

De FalcoRelax op de Beestenmarkt is een enkelzijdig bank met zit en rugdelen van FSC® gecertificeerd harhouten latten 55x41 mm, zithoogte 48 cm en staaldelen gepoedercoat in RAL 7024 (grafietgrijs).  

De FalcoRelax bankenserie is in relatief korte tijd zeer populair geworden bij vele gemeentes, instanties en bedrijven. Met dit door ipv Delft ontworpen bankensysteem kan met verschillende standaardelementen een variatie aan zitmeubilair worden samengesteld. Uitgangspunt is een comfortabele, verzorgd uitziende lattenbank met een zithoogte van 48 cm. De verbindingen zijn uit het zicht geplaatst. Door het toepassen van meerdere banksteunen (4 in dit geval) creëert u armleuningen die zorgen dat er individuele zitplaatsten ontstaan en geen slaaplocaties. Door de banksteunen te poedercoaten kunt u de FalcoRelax extra cachet geven. Met de FalcoRelax kiest u een mooie, sterke zitbank met een prima ‘zit’. De FalcoRelax is voorgemonteerd geleverd. Het project is inmiddels succesvol afgerond.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!