Back to top
Tawk.to

FalcoRelax buitenbank voor Middelharnis

Home Projecten FalcoRelax buitenbank voor Middelharnis

Voor de Gemeente Middelharnis heeft Falco via de firma Adcim BV te Hardinxveld Giessendam 33 FalcoRelax banken geleverd. De banken zijn in diverse lengten uitgevoerd en geplaatst door heel het Centrum d'n Diek in Middelharnis. Op het eiland Goeree-Overflakkee ligt winkelcentrum D'n Diek. Met meer dan honderd winkels, groot en klein. Het centrum kreeg zijn naam door de lange winkeldijk, in dialect 'diek', die doorloopt tot het tweelingdorp Sommelsdijk.

Aan het eind van D'n Diek kan men plaatsnemen op verschillende terrasjes nabij en rond de jachthaven. Nu heeft men ook de keuze voor één van de comfortabele FalcoRelax buitenbanken. De bank doet zijn naam alle eer aan door zijn ergonomische vormgeving. Markant zijn de vele latten en de fraai gevormde stalen zijsteunen. Op de kop van de aangrenzende Voorstraat is het Rien Poortvliet Museum. Deze bekende tekenaar was afkomstig uit de streek en koos daarom deze plaats om het bekende werk uit zijn boeken te maken. Als hij tegenwoordig geleefd zou hebben zou hij zeker dit Falco product vereeuwigd hebben. In het monumentale voormalige gemeentehuis hangt een sfeer van vroeger. Wie de blik enigszins omhoog richt in de Voorstraat kan de sfeervolle monumentale geveltjes bewonderen.Het straatmeubilair uit de Relax-serie past heel mooi bij deze uitstraling. Op en onderaan deze dijk zijn de meeste winkels te vinden. Zowel de grotere, die door geheel Nederland te vinden zijn, als de wat kleinere met een exclusiever aanbod aan mode en artikelen. Enkele meters hiervan verwijderd ligt het moderne winkelhart van Goeree-Overflakkee. Als rustpunt in het winkelhart is er altijd wel een Falco buitenbank te vinden. Het is dan ook geen wonder dat bezoekers in Middelharnis zich altijd prima vermaken. De oogstrelende buitenbanken zijn speciaal door ipv Delft Ingenieursbureau voor Falco BV ontworpen.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!