Back to top
Tawk.to

FalcoRelax buitenbank voor Middelharnis

Home Projecten FalcoRelax buitenbank voor Middelharnis

Voor de Gemeente Middelharnis heeft Falco via de firma Adcim BV te Hardinxveld Giessendam 33 FalcoRelax banken geleverd. De banken zijn in diverse lengten uitgevoerd en geplaatst door heel het Centrum d'n Diek in Middelharnis. Op het eiland Goeree-Overflakkee ligt winkelcentrum D'n Diek. Met meer dan honderd winkels, groot en klein. Het centrum kreeg zijn naam door de lange winkeldijk, in dialect 'diek', die doorloopt tot het tweelingdorp Sommelsdijk.

Aan het eind van D'n Diek kan men plaatsnemen op verschillende terrasjes nabij en rond de jachthaven. Nu heeft men ook de keuze voor één van de comfortabele FalcoRelax buitenbanken. De bank doet zijn naam alle eer aan door zijn ergonomische vormgeving. Markant zijn de vele latten en de fraai gevormde stalen zijsteunen. Op de kop van de aangrenzende Voorstraat is het Rien Poortvliet Museum. Deze bekende tekenaar was afkomstig uit de streek en koos daarom deze plaats om het bekende werk uit zijn boeken te maken. Als hij tegenwoordig geleefd zou hebben zou hij zeker dit Falco product vereeuwigd hebben. In het monumentale voormalige gemeentehuis hangt een sfeer van vroeger. Wie de blik enigszins omhoog richt in de Voorstraat kan de sfeervolle monumentale geveltjes bewonderen.Het straatmeubilair uit de Relax-serie past heel mooi bij deze uitstraling. Op en onderaan deze dijk zijn de meeste winkels te vinden. Zowel de grotere, die door geheel Nederland te vinden zijn, als de wat kleinere met een exclusiever aanbod aan mode en artikelen. Enkele meters hiervan verwijderd ligt het moderne winkelhart van Goeree-Overflakkee. Als rustpunt in het winkelhart is er altijd wel een Falco buitenbank te vinden. Het is dan ook geen wonder dat bezoekers in Middelharnis zich altijd prima vermaken. De oogstrelende buitenbanken zijn speciaal door ipv Delft Ingenieursbureau voor Falco BV ontworpen.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!