Back to top
Tawk.to

FalcoPod fietskluizen geplaatst in stadsdelen van Londen

Home Projecten FalcoPod fietskluizen geplaatst in stadsdelen van Londen

De onlangs geïntroduceerde fietskluis FalcoPod is geproduceerd en geplaatst in drie verschillende stadsdelen van de Britse hoofdstad Londen. Ons dochterbedrijf Falco U.K. heeft de fietstrommels verkocht en geplaatst. De producten zijn ontworpen en geproduceerd bij Falco’s hoofdvestiging in Vriezenveen. 

Toch een fietsparkeerplek

Er zijn een aantal FalcoPods geplaatst op verschillende locaties in het Londense district, zoals in Walthamstow en Brent. De fietskluizen bieden bewoners die geen toegang hebben tot een eigen fietsenstalling een veilige plek om hun fietsen te stallen. Elke FalcoPod is gepoedercoat (door onze eigen poedercoatvoorziening in Vriezenveen) in een groene kleur en heeft ruimte voor 6 fietsen.  De fietsen kunnen in fietsenrek FalcoSound geparkeerd worden. De FalcoPod wordt in Nederland verkocht met een fietsenrek geschikt voor 5 fietsen.

Op dit moment zijn er al 61 fietskluizen verkocht waarvan er 38 geplaatst zijn bij appartementen, flatgebouwen en huizen. Bewoners die behoefte hebben aan een fietsparkeervoorziening kunnen via een door Falco opgezette website een fietstrommel huren voor een jaar. De verwachting is dat er nog een groot aantal FalcoPods geplaatst zal worden in verschillende stadsdelen door heel het Verenigd Koninkrijk.

Voordelen van de FalcoPod fietstrommel

Enkele voordelen van de FalcoPod  fietskluis:

  • De grootte van de kluis; de kluis past op een halve parkeerplaats en heeft ruimte voor 5 fietsen
  • Fietsen staan veilig geparkeerd, het FalcoSound fietsenrek in de fietskluis heeft 3 punten waaraan fietsen bevestigd kunnen worden en de enkele deur van de fietskluis heeft een geïntegreerd slot;
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp, door de gasveer is de deur eenvoudig te bedienen;
  • Er kan branding worden aangebracht op de buitenkant van de FalcoPod, van afbeeldingen tot logo’s of patronen. Ook kan er worden gekozen voor gewaagde kleuren.

Wilt u meer informatie over de FalcoPod fietskluis? Onze projectadviseurs vertellen u graag meer (0546 55 44 44 of info@falco.nl).

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!