Back to top
Tawk.to

FalcoPerfo banken in kleur op begraafplaats Zwanenburg

Home Projecten FalcoPerfo banken in kleur op begraafplaats Zwanenburg

In opdracht van Stichting Hervormde Begraafplaats te Zwanenburg zijn er een aantal kleurrijke parkbanken geplaatst op de begraafplaats in Zwanenburg. De Begraafplaats Zwanenburg ligt aan het einde van de Kerkhoflaan. Deze in 1857 ingerichte begraafplaats is de oudste in de Haarlemmermeer.

FalcoPerfo banken

De FalcoPerfo bank is mooi om te zien en praktisch niet stuk te krijgen. De FalcoPerfo bestaat, zoals de naam al enigszins verraadt, uit geperforeerde staalplaat.  De banksteunen zijn gemaakt van ronde buis en de bank heeft een lengte van 180 cm.

FalcoPerfo Serie

Naast banken bestaat de FalcoPerfo straatmeubilair serie ook uit een picknickset, tafel, bank zonder rug en een afvalbak.

Gepoedercoat

De banken die zijn geplaatst op de begraafplaats, zijn thermisch verzinkt en vervolgens gepoedercoat in de kleur bordeauxpaars, in RAL 4004. Onder een poederlak of coating verstaat men een organische deklaag die aangebracht wordt op een metalen ondergrond. Poedercoating beschermt de zinklaag tegen aantasting en de corrosievorming. Het is een perfecte synergie waarmee de levensduur aanzienlijk verlengd wordt. Bij Falco heeft u de keuze uit ruim 190 RAL kleuren. Wilt u een algemeen overzicht van de beschikbare RAL-kleuren? Klik dan op deze link.  

Weten hoe mooi uw begraafplaats kan worden?

Falco produceert al jaren producten voor een mooiere buitenwereld. Veel van deze producten zijn geschikt om te plaatsen op een begraafplaats; zoals parkmeubilair, parkeervoorzieningen, afzetpalen, overkappingen, fietsenrekken en afvalbakken. Daarnaast biedt Falco ook de mogelijkheid om producten voor uw begraafplaats op maat te maken doordat de productiemogelijkheid op Falco’s hoofdvestiging in Vriezenveen aanwezig is, net als onze eigen ontwerpafdeling. 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!