Back to top
Tawk.to

FalcoPark picknicksets op inspirerende plek

Home Projecten FalcoPark picknicksets op inspirerende plek

Het innovatiecentrum Cosun Food Technology Centre (CFTC) in Dinteloord is een inspirerend nieuwbouw complex met chemische, biologische en fysische laboratoria. De agro-industriële coöperatie Royal Cosun heeft hiermee een plek gerealiseerd waar de medewerkers in een perfecte werkomgeving samenwerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten en processen. Tegelijk vormen het gebouw en de omgeving, zowel voor bezoekers als voor de omgeving het visitekaartje van de coöperatie.

Bijpassend terreinmeubilair is dan onmisbaar. Royal Cosun koos voor de FalcoPark serie: zeer passend, omdat het hout en het beton een naturelle uitstraling heeft waardoor het terreinmeubilair elegant opgaat in de omgeving van het complex.

FalcoPark picknicksets en banken met rugleuning

De vier picknicksets bestaande uit 12 FalcoPark bankjes zonder rugleuning en vier FalcoPark tafels staan gegroepeerd op een pleintje van betontegels en klinkers.

De drie FalcoPark zitbanken met rugleuning staan elders op het terrein: langs een vijver en een houtsnipper-wandelpad.

Beproefde serie

Nog steeds is de FalcoPark serie zeer populair. Een serie bestaande uit banken met en zonder rugleuning en een tafel. Beton met houten delen is een eenvoudige manier om zitplaatsen buiten te creëren. De bank- en tafelpoten zijn van trilbeton, 8,5 cm dik. De poten worden ingegraven, ze zijn voorzien van een markeringslijn als plaatsingshulp.
De banken en tafel hebben FSC®-gecertificeerde hardhouten delen.

 

Nog meer

Meer informatie over het inrichten van bedrijventerreinen? Vraag onze projectadviseurs of bekijk onze Pinterest pagina. 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!