Back to top
Tawk.to

FalcoPark picknicksets op inspirerende plek

Home Projecten FalcoPark picknicksets op inspirerende plek

Het innovatiecentrum Cosun Food Technology Centre (CFTC) in Dinteloord is een inspirerend nieuwbouw complex met chemische, biologische en fysische laboratoria. De agro-industriële coöperatie Royal Cosun heeft hiermee een plek gerealiseerd waar de medewerkers in een perfecte werkomgeving samenwerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten en processen. Tegelijk vormen het gebouw en de omgeving, zowel voor bezoekers als voor de omgeving het visitekaartje van de coöperatie.

Bijpassend terreinmeubilair is dan onmisbaar. Royal Cosun koos voor de FalcoPark serie: zeer passend, omdat het hout en het beton een naturelle uitstraling heeft waardoor het terreinmeubilair elegant opgaat in de omgeving van het complex.

FalcoPark picknicksets en banken met rugleuning

De vier picknicksets bestaande uit 12 FalcoPark bankjes zonder rugleuning en vier FalcoPark tafels staan gegroepeerd op een pleintje van betontegels en klinkers.

De drie FalcoPark zitbanken met rugleuning staan elders op het terrein: langs een vijver en een houtsnipper-wandelpad.

Beproefde serie

Nog steeds is de FalcoPark serie zeer populair. Een serie bestaande uit banken met en zonder rugleuning en een tafel. Beton met houten delen is een eenvoudige manier om zitplaatsen buiten te creëren. De bank- en tafelpoten zijn van trilbeton, 8,5 cm dik. De poten worden ingegraven, ze zijn voorzien van een markeringslijn als plaatsingshulp.
De banken en tafel hebben FSC®-gecertificeerde hardhouten delen.

 

Nog meer

Meer informatie over het inrichten van bedrijventerreinen? Vraag onze projectadviseurs of bekijk onze Pinterest pagina. 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!