Back to top
Tawk.to

FalcoMetro buitenbank in exclusief park

Home Projecten FalcoMetro buitenbank in exclusief park

Het exclusieve Serbonne Inspiratiepark is opgezet voor bouw en verbouw van woningen. Het park wordt veelal bezocht door mensen die hun woning willen verbeteren en daarvoor op zoek zijn naar leveranciers van adviezen, materialen en elementen. Een bijpassend buitenterrein is dan onmisbaar.

De buiteninrichting van het park is opgeluisterd met de stoere buitenbanken FalcoMetro. De uitstraling van het park zorgt al voor genoeg inspiratie en Falco maakte hiervoor in totaal acht FalcoMetro buitenbanken die geplaatst zijn door het gehele park.


Robuust voor buiten 

De FalcoMetro is een robuuste buitenbank met een bijzonder detail; de houten delen zijn rechtop geplaatst wat een stijlvol effect geeft aan deze buitenbank. Voor het Serbonne Inspiratiepark zeer passend, ook omdat het hout een naturelle uitstraling heeft waardoor de buitenbank elegant opgaat in de omgeving van het park. 


Eigen productie

Een stoere buitenbank die Falco zelf produceert op haar hoofdvestiging in Vriezenveen. De buitenbank is gemaakt van thermisch verzinkt staal en FSC® gecertificeerd hardhout. Overigens, al het hout dat Falco gebruikt voor haar productie van straatmeubilair is FSC® gecertificeerd. Staal is duurzaam door haar lange levensduur en het feit dat staal 100 % recyclebaar is. Ook thermisch verzinkt staal is recyclebaar omdat het zink te scheiden is van staal en te hergebruiken. 


Meer informatie en bestellen FalcoMetro Buitenbank?

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!