Back to top
Tawk.to

FalcoMetro buitenbank in exclusief park

Home Projecten FalcoMetro buitenbank in exclusief park

Het exclusieve Serbonne Inspiratiepark is opgezet voor bouw en verbouw van woningen. Het park wordt veelal bezocht door mensen die hun woning willen verbeteren en daarvoor op zoek zijn naar leveranciers van adviezen, materialen en elementen. Een bijpassend buitenterrein is dan onmisbaar.

De buiteninrichting van het park is opgeluisterd met de stoere buitenbanken FalcoMetro. De uitstraling van het park zorgt al voor genoeg inspiratie en Falco maakte hiervoor in totaal acht FalcoMetro buitenbanken die geplaatst zijn door het gehele park.


Robuust voor buiten 

De FalcoMetro is een robuuste buitenbank met een bijzonder detail; de houten delen zijn rechtop geplaatst wat een stijlvol effect geeft aan deze buitenbank. Voor het Serbonne Inspiratiepark zeer passend, ook omdat het hout een naturelle uitstraling heeft waardoor de buitenbank elegant opgaat in de omgeving van het park. 


Eigen productie

Een stoere buitenbank die Falco zelf produceert op haar hoofdvestiging in Vriezenveen. De buitenbank is gemaakt van thermisch verzinkt staal en FSC® gecertificeerd hardhout. Overigens, al het hout dat Falco gebruikt voor haar productie van straatmeubilair is FSC® gecertificeerd. Staal is duurzaam door haar lange levensduur en het feit dat staal 100 % recyclebaar is. Ook thermisch verzinkt staal is recyclebaar omdat het zink te scheiden is van staal en te hergebruiken. 


Meer informatie en bestellen FalcoMetro Buitenbank?

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!