Back to top
Tawk.to

FalcoLok fietsberging in Tilburg

Home Projecten FalcoLok fietsberging in Tilburg

Deze mooie FalcoLok fietsberging is een op maat gemaakte uitvoering voor de stichting Amarant in Tilburg. Met strakke lijnen en diepzwarte kleur brengt deze berging naast functionaliteit ook design in de wijk.

De FalcoLok overkapping bestaat uit een flexibel overkappingsysteem die op allerlei manieren in te zetten is. Door de keuze in wandbekleding, afmetingen en grootte, deuren enkel of dubbel en sinds kort ook mogelijk met een groendak, is de FalcoLok het meest verkochte overkappingsysteem. In Tilburg is de FalcoLok uitgevoerd als een fietsberging die gesloten kan worden middels twee deuren die erin ontworpen zijn door Falco's eigen ontwerpafdeling.

Wilt u ook een overkapping of fietsberging op maat, neem dan contact op met één van Falco's productadviseurs via 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl. U kunt ook een afspraak maken met één van onze projectadviseurs voor een bezoek op locatie.

Fietsberging: specificaties en materiaal

De afmeting van de berging is 565 x 814,5 cm met een hoogte van 230-250 cm. De bekleding is gemaakt van Trespa, uitgevoerd in de kleur zwart. De Trespa platen zijn in zogenaamd wildverband bevestigd op de stalen onderconstructie. Trespa bekleding is ook in diverse andere kleuren verkrijgbaar. De fietsberging is verder voorzien van 2 dubbele deuren (188x210 cm.) De deuren zijn uitgevoerd in thermisch verzinkt strekmetaal. De fietsberging is gefundeerd middels betonvoeten.

Meer informatie over de FalcoLok »

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!