Back to top
Tawk.to

FalcoLok fietsberging in Tilburg

Home Projecten FalcoLok fietsberging in Tilburg

Deze mooie FalcoLok fietsberging is een op maat gemaakte uitvoering voor de stichting Amarant in Tilburg. Met strakke lijnen en diepzwarte kleur brengt deze berging naast functionaliteit ook design in de wijk.

De FalcoLok overkapping bestaat uit een flexibel overkappingsysteem die op allerlei manieren in te zetten is. Door de keuze in wandbekleding, afmetingen en grootte, deuren enkel of dubbel en sinds kort ook mogelijk met een groendak, is de FalcoLok het meest verkochte overkappingsysteem. In Tilburg is de FalcoLok uitgevoerd als een fietsberging die gesloten kan worden middels twee deuren die erin ontworpen zijn door Falco's eigen ontwerpafdeling.

Wilt u ook een overkapping of fietsberging op maat, neem dan contact op met één van Falco's productadviseurs via 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl. U kunt ook een afspraak maken met één van onze projectadviseurs voor een bezoek op locatie.

Fietsberging: specificaties en materiaal

De afmeting van de berging is 565 x 814,5 cm met een hoogte van 230-250 cm. De bekleding is gemaakt van Trespa, uitgevoerd in de kleur zwart. De Trespa platen zijn in zogenaamd wildverband bevestigd op de stalen onderconstructie. Trespa bekleding is ook in diverse andere kleuren verkrijgbaar. De fietsberging is verder voorzien van 2 dubbele deuren (188x210 cm.) De deuren zijn uitgevoerd in thermisch verzinkt strekmetaal. De fietsberging is gefundeerd middels betonvoeten.

Meer informatie over de FalcoLok »

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!