Back to top
Tawk.to

FalcoLok fietsberging in Tilburg

Home Projecten FalcoLok fietsberging in Tilburg

Deze mooie FalcoLok fietsberging is een op maat gemaakte uitvoering voor de stichting Amarant in Tilburg. Met strakke lijnen en diepzwarte kleur brengt deze berging naast functionaliteit ook design in de wijk.

De FalcoLok overkapping bestaat uit een flexibel overkappingsysteem die op allerlei manieren in te zetten is. Door de keuze in wandbekleding, afmetingen en grootte, deuren enkel of dubbel en sinds kort ook mogelijk met een groendak, is de FalcoLok het meest verkochte overkappingsysteem. In Tilburg is de FalcoLok uitgevoerd als een fietsberging die gesloten kan worden middels twee deuren die erin ontworpen zijn door Falco's eigen ontwerpafdeling.

Wilt u ook een overkapping of fietsberging op maat, neem dan contact op met één van Falco's productadviseurs via 0546 55 44 44 of e-mail naar info@falco.nl. U kunt ook een afspraak maken met één van onze projectadviseurs voor een bezoek op locatie.

Fietsberging: specificaties en materiaal

De afmeting van de berging is 565 x 814,5 cm met een hoogte van 230-250 cm. De bekleding is gemaakt van Trespa, uitgevoerd in de kleur zwart. De Trespa platen zijn in zogenaamd wildverband bevestigd op de stalen onderconstructie. Trespa bekleding is ook in diverse andere kleuren verkrijgbaar. De fietsberging is verder voorzien van 2 dubbele deuren (188x210 cm.) De deuren zijn uitgevoerd in thermisch verzinkt strekmetaal. De fietsberging is gefundeerd middels betonvoeten.

Meer informatie over de FalcoLok »

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!