Back to top
Tawk.to

Straatmeubilair op maat bij Marinemuseum, Den Helder

Home Projecten Straatmeubilair op maat bij Marinemuseum, Den Helder

Het Marinemuseum in Den Helder is dé plek waar je de marine echt kunt beleven en is leuk en leerzaam voor jong en oud! Moe geworden van alle ontdekkingstochten in en rond het museum? Rust uit en relax op de FalcoBloc banken en picknicksets. Het (gescheiden) afval kan gedeponeerd worden in de FalcoBloc afvalbakken.

Ontwerp straatmeubilair

De FalcoBloc serie is ontworpen op onze eigen afdeling Productontwikkeling. Het is een duurzame en solide serie die opvalt door de strakke vormgeving gecombineerd met het materiaal: FSC®-gecertificeerd hardhout met thermisch verzinkt staal. De 14 FalcoBloc banken en 9 FalcoBloc picknicksets die geplaatst zijn bij het Marinemuseum, zijn onderdeel van ons standaard assortiment.

De FalcoBloc afvalbak is op maat gemaakt: de afvalbak is ten behoeve van afvalscheiding uitgevoerd met twee inworpopeningen, waarbij in de blauwe inworpopening restafval en in de oranje inworpopening plastic afval gegooid kan worden. Onze afdeling Productontwikkeling maakt regelmatig renderingen en presentaties zodat klanten kunnen zien hoe het eindresultaat er uiteindelijk uit komt te zien. In totaal zijn er 14 op maat gemaakte afvalbakken geproduceerd.

Ontwerp Straatmeubilair Marinemuseum Den Helder

Productie in eigen huis

Het FalcoBloc straatmeubilair is geproduceerd  in onze eigen fabriek in Vriezenveen. Dankzij ons moderne machinepark en onze vakkundige medewerkers zijn Falco producten solide, duurzaam en uitstekend bestand tegen invloeden van het weer: straatmeubilair van Falco kan tegen een stootje! Met Falco maakt u bovendien een verantwoorde keuze: wij zijn continue actief als het gaat om milieu, alternatieve energie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook het poedercoaten vindt plaats in eigen fabriek!

Productie Straatmeubilair Marinemuseum Den Helder

 

Transport en montage

Dan zijn de producten, nadat de afdeling Voormontage de banken en afvalbakken in elkaar hebben gezet, klaar voor vertrek! Falco beschikt over haar eigen transportafdeling, onze chauffeur zorgt ervoor dat de producten in Den Helder komen. Daar wordt het straatmeubilair op de juiste plek ingegraven en herbestraat: met onze VCA* gecertificeerde monteurs  wordt elke vorm van straatmeubilair veilig op de juiste locatie geplaatst.

Transport straatmeubilair Marinemuseum Den Helder

 

Resultaat

Het resultaat mag er zijn! Contactpersoon Ruben Leentvaar van het Marinemuseum is zeer positief over de samenwerking met Falco en het eindresultaat. Het hele proces ging goed, ook in de ontwerpfase voor de op maat gemaakte afvalbakken was regelmatig contact en werden ontwerptekeningen regelmatig opgestuurd totdat het naar wens was. Het eindresultaat oogt fris en de heer Leentvaar hoort regelmatig positieve reacties van bezoekers. Falco’s stratenmaker krijgt een extra compliment voor het nette werk dat hij heeft afgeleverd!

Wilt u straatmeubilair voor uw gemeente, regio, schoolplein of organisatie? Neem dan contact op met één van Falco’s productadviseurs, zij helpen u graag verder. Ook een vrijblijvend bezoek op locatie is desgewenst mogelijk. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Resultaat straatmeubilair Marinemuseum Den Helder

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!