Back to top
Tawk.to

FalcoBloc banken op schoolplein

Home Projecten FalcoBloc banken op schoolplein

Het schoolplein van het Bonnenfanten College in Maastricht is ingericht met meerdere FalcoBloc banken; enkelzijdige zitbanken met rugleuning en FalcoBloc banken in een boombank opstelling.

FalcoBloc straatmeubilair

FalcoBloc is een populaire serie straatmeubilair, met o.a. plantenbankenbuitenbanken,afvalbakkenhockers en tafels. De hele lijn FalcoBloc valt op door de strakke vormgeving in combinatie met twee verschillende materialen; FSC gecertificeerd hardhout met thermisch verzinkt staal. 

 

Op het schoolplein van het Bonnenfanten College staan drie FalcoBloc banken met rugleuning en om een boom heen staan vier FalcoBloc banken. Met Falco maak je van je schoolplein een plek waar iedereen zich thuis voelt! Bekijk ons Pinterest bord Schoolpleinen voor meer inspiratie.

Scholieren kunnen relaxed pauze houden op de FalcoBloc buitenbanken, interesse in ons assortiment straatmeubilair? We beschikken over een eigen ontwerp team en moderne productie faciliteiten, waardoor het relatief eenvoudig is om producten op maat te maken. Onze projectadviseurs komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek op locatie voor adviezen. Mail ons op info@falco.nl, bel naar 0546 55 44 44 of chat via de website met ons.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!