Back to top
Tawk.to

FalcoBloc banken op schoolplein

Home Projecten FalcoBloc banken op schoolplein

Het schoolplein van het Bonnenfanten College in Maastricht is ingericht met meerdere FalcoBloc banken; enkelzijdige zitbanken met rugleuning en FalcoBloc banken in een boombank opstelling.

FalcoBloc straatmeubilair

FalcoBloc is een populaire serie straatmeubilair, met o.a. plantenbankenbuitenbanken,afvalbakkenhockers en tafels. De hele lijn FalcoBloc valt op door de strakke vormgeving in combinatie met twee verschillende materialen; FSC gecertificeerd hardhout met thermisch verzinkt staal. 

 

Op het schoolplein van het Bonnenfanten College staan drie FalcoBloc banken met rugleuning en om een boom heen staan vier FalcoBloc banken. Met Falco maak je van je schoolplein een plek waar iedereen zich thuis voelt! Bekijk ons Pinterest bord Schoolpleinen voor meer inspiratie.

Scholieren kunnen relaxed pauze houden op de FalcoBloc buitenbanken, interesse in ons assortiment straatmeubilair? We beschikken over een eigen ontwerp team en moderne productie faciliteiten, waardoor het relatief eenvoudig is om producten op maat te maken. Onze projectadviseurs komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek op locatie voor adviezen. Mail ons op info@falco.nl, bel naar 0546 55 44 44 of chat via de website met ons.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!