Back to top
Tawk.to

Falco zitbanken in de jachthaven

Home Projecten Falco zitbanken in de jachthaven

Aan Kempers Watersport hebben we 4 FalcoSwing buitenbanken geleverd en 2 dubbelzijdige fietsenrekken. De buitenbanken hebben een plek gekregen in de prachtige jachthaven.

FalcoSwing banken

De FalcoSwing banken zijn verkrijgbaar met rugleuning en zonder rugleuning. In de Jachthaven in Aalsmeer zijn banken met rugleuning geplaatst. FalcoSwing banken zijn vandalisme bestendig en bestand tegen alle weersinvloeden.  Gebruikte materialen zijn FSC®-gecertificeerd hardhout en staal. Het staal is gepoedercoat in een antracijtgrijze kleur.

Fietsenrekken Ideaal 2.0

Op het buitenterrein van de jachthaven staan ook twee dubbelzijdge fietsenrekken van het model Ideaal 2.0.  Dit fietsenrek voldoet zonder optionele aanbindvoorzieningen aan het FietsParKeur voor afgesloten ruimtes. Met aanbindbeugel voldoet het fietsenrek ook aan FietsParKeur voor gebruik in de openbare ruimte.

Advies

Op zoek naar straatmeubilair, fietsenrekken of overkappingen voor uw buitenterrein? Onze projectadviseurs helpen u graag verder (info@falco.nl, 0546 55 44 44.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!