Back to top
Tawk.to

Falco zitbanken in de jachthaven

Home Projecten Falco zitbanken in de jachthaven

Aan Kempers Watersport hebben we 4 FalcoSwing buitenbanken geleverd en 2 dubbelzijdige fietsenrekken. De buitenbanken hebben een plek gekregen in de prachtige jachthaven.

FalcoSwing banken

De FalcoSwing banken zijn verkrijgbaar met rugleuning en zonder rugleuning. In de Jachthaven in Aalsmeer zijn banken met rugleuning geplaatst. FalcoSwing banken zijn vandalisme bestendig en bestand tegen alle weersinvloeden.  Gebruikte materialen zijn FSC®-gecertificeerd hardhout en staal. Het staal is gepoedercoat in een antracijtgrijze kleur.

Fietsenrekken Ideaal 2.0

Op het buitenterrein van de jachthaven staan ook twee dubbelzijdge fietsenrekken van het model Ideaal 2.0.  Dit fietsenrek voldoet zonder optionele aanbindvoorzieningen aan het FietsParKeur voor afgesloten ruimtes. Met aanbindbeugel voldoet het fietsenrek ook aan FietsParKeur voor gebruik in de openbare ruimte.

Advies

Op zoek naar straatmeubilair, fietsenrekken of overkappingen voor uw buitenterrein? Onze projectadviseurs helpen u graag verder (info@falco.nl, 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!