Back to top
Tawk.to

Falco zitbanken in de jachthaven

Home Projecten Falco zitbanken in de jachthaven

Aan Kempers Watersport hebben we 4 FalcoSwing buitenbanken geleverd en 2 dubbelzijdige fietsenrekken. De buitenbanken hebben een plek gekregen in de prachtige jachthaven.

FalcoSwing banken

De FalcoSwing banken zijn verkrijgbaar met rugleuning en zonder rugleuning. In de Jachthaven in Aalsmeer zijn banken met rugleuning geplaatst. FalcoSwing banken zijn vandalisme bestendig en bestand tegen alle weersinvloeden.  Gebruikte materialen zijn FSC®-gecertificeerd hardhout en staal. Het staal is gepoedercoat in een antracijtgrijze kleur.

Fietsenrekken Ideaal 2.0

Op het buitenterrein van de jachthaven staan ook twee dubbelzijdge fietsenrekken van het model Ideaal 2.0.  Dit fietsenrek voldoet zonder optionele aanbindvoorzieningen aan het FietsParKeur voor afgesloten ruimtes. Met aanbindbeugel voldoet het fietsenrek ook aan FietsParKeur voor gebruik in de openbare ruimte.

Advies

Op zoek naar straatmeubilair, fietsenrekken of overkappingen voor uw buitenterrein? Onze projectadviseurs helpen u graag verder (info@falco.nl, 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!