Back to top
Tawk.to

Falco verzorgt terreininrichting Amphia ziekenhuis

Home Projecten Falco verzorgt terreininrichting Amphia ziekenhuis

Falco is er trots op dat we een bijdrage hebben mogen leveren aan de terreininrichting van het Amphia ziekenhuis in Breda.

Nieuwbouw

Amphia bouwt aan een nieuw en vernieuwd ziekenhuis in Breda.  Maar liefst 76.000 vierkante meter nieuwbouw wordt er gerealiseerd. Met de bestaande bouw ontstaat er een zorglocatie van 128.000 vierkante meter. Uiteraard is het belangrijk dat bezoekers en werknemers hun fietsen goed kunnen stallen op de nieuwe locatie.

Variatie

Eind 2017 is  Falco begonnen met het plaatsen van tientallen FalcoGamma overkappingen. De staalconstructie van de overkappingen zijn gepoedercoat in een cement grijze kleur.  Kratfietsen nemen meer parkeerruimte in, en deze fietsen kunnen dan ook gestald worden in een speciale overkapping, waarbij in het paneel een kratfiets logo is gestraald. Ook e-bikes kunnen in een aparte ruimte worden geparkeerd, en in deze ruimte zijn ook speciale oplaadpalen met aanbindvoorziening waardoor de e-bikes veilig geparkeerd en tevens opgeladen kunnen worden.  Voor bakfietsen en scooters zijn 40 stuks FalcoLoop vastzetvoorzieningen geïnstalleerd; perfect om bakfietsen en scooters aan vast te zetten. “Normale” fietsen kunnen worden geplaatst in FalcoSound fietsenrekken. Sommige fietsenrekken FalcoSound zijn voorzien van aanbindpalen.  De aanbindpaal zorgt voor een extra slotmogelijkheid.  In totaal zijn  er  567 parkeerplaatsen gerealiseerd  ten behoeve van normale fietsen en 105 plaatsen voor buitenmodel fietsen en scooters.  Er staat op het terrein  ook een beheerdersruimte, deze FalcoGamma overkapping is  voorzien van perfobeplating, gepoedercoat in dezelfde cement grijze kleur als de staalconstructie.

Tot slot heeft Falco zorg gedragen voor het demonteren van een  bestaande overkapping en deze overkapping  is bij een locatie in Oosterhout weer opgebouwd.

Alles in eigen huis

Onderstaand zijn ook renderingen te zien die onze afdeling Productonwikkeling heeft gemaakt zodat de klant een goed beeld kon krijgen hoe het terrein er uiteindelijk zou komen te zien. Aangezien Falco op het hoofdkantoor in Vriezenveen beschikt over een eigen productontwikkelingsafdeling en eigen productie faciliteiten is het relatief makkelijk schakelen met klanten over op maat gemaakte grote projecten. Heeft u ook verbouwplannen voor uw buitenterrein? Een van onze projectadviseurs komt graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken, bel 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

Zorg

Falco levert regelmatig overkappingen, straatmeubilair en fietsparkeersystemen aan zorginstellingen. Bekijk ons Pinterest bord Buitenterrein zorginstelling inrichten voor meer projecten die Falco heeft uitgevoerd in de zorg sector. 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!