Back to top
Tawk.to

Falco verzorgt de inrichting van buurtfietsenstalling

Home Projecten Falco verzorgt de inrichting van buurtfietsenstalling

Buurtfietsenstallingen worden steeds populairder. Het is dan ook een perfecte oplossing voor huishoudens die niet beschikken over een eigen fietsenberging. In een buurtstalling kunnen bewoners tegen een kleine maandelijkse vergoeding hun fiets veilig stallen.

Falco heeft de fietsparkeerplaatsen geproduceerd en geleverd voor buurtfietsenstalling De Zeefiets in Den Haag. In totaal kunnen hier ruim 100 fietsen geparkeerd worden in twee verschillende  soorten fietsenrekken.

Etage fietsenrekken

FalcoLevel Premium+ is ons etage fietsparkeersysteem.  In dit fietsenrek kunnen fietsen zowel onder als boven geparkeerd worden. Het parkeren op de bovenste etage gaat eenvoudig met een gasdrukveer. Een ideaal fietsenrek als er in een kleine ruimte veel fietsen geparkeerd moeten worden.

Fietsenrekken Ideaal 2.0 en A-11

Ook zijn er verschillende types fietsenrekken van de modellen Ideaal 2.0 en A-11 geplaatst in de buurtfietsenstalling. Een aantal rekken met 6 plaatsen en 4 plaatsen.  Ons fietsenrek A-11 is al vele jaren het meest toegepaste fietsenrek. De rekken kunnen aan elkaar gekoppeld worden; zo kan het gewenste aantal gecreëerd worden.

Fietsenrek Ideaal 2.0 voldoet aan het FietsParKeur voor afgesloten ruimtes. Buiten de buurtfietsenstalling is ook een rek met 3 plaatsen Ideaal 2.0 geplaatst. Zo wordt snel duidelijk dat de Zeefiets een fietsenstalling is.

Advies

Buurtfietsenstallingen worden vaak beheerd door particulieren. Voor hen is het bestellen van een fietsenrek geen alledaagse bezigheid. Onze projectadviseurs geven graag informatie over welk fietsenrek geschikt is voor welke ruimte. Belangrijk is dan ook om te weten wat voor fietsen er geparkeerd gaan worden. Op onze Pinterestpagina kunt u afbeeldingen bekijken van fietsenstallingen/ fietsenkelders die we al eerder hebben ingericht.

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!