Back to top
Tawk.to

Falco straatmeubilair op buitenterrein ziekenhuis

Home Projecten Falco straatmeubilair op buitenterrein ziekenhuis

Op het buitenterrein van een Amsterdams ziekenhuis zijn verschillende straatmeubilair producten geplaatst zoals afvalbakken op maat, picknicksets en enkelzijdige buitenbanken met en zonder rug.

Afvalbakken op maat ontworpen

Het ziekenhuis wenste een Falco afvalbak die niet in ons standaard assortiment te vinden was. In samenwerking met IPV Delf bedachten onze eigen ontwerpers een praktische afvalbak die voldeed aan de wensen van het ziekenhuis. Het belangrijkste criterium waar de afvalbak aan moest voldoen was dat de afvalbak te openen was middels een pedaal die met de voet bediend kon worden, zeker in deze tijd een hygiënische oplossing! De FalcoJona afvalbak is als basis genomen. De bak wordt gemonteerd tussen een dubbele buisstaander met voetplaat. De inhoud van de afvalbak is 70 liter en de binnenbak is sendzimir verzinkt.  De bak wordt gepoedercoat in een rode kleur en de staanders en pedaal  blijven verzinkt. Na een testperiode waarin gekeken werd naar de gebruikersvriendelijkheid van de bak zijn er 13 afvalbakken geplaatst op het buitenterrein van het ziekenhuis. De intentie is dat dit er meer worden in de toekomst.

FalcoLinea serie straatmeubilair

Onze populaire serie straatmeubilair producten FalcoLinea bevat picknicksets, banken, stoelen, afvalbakken en plantenbaken en kenmerkt zich door een mooi design waardoor het lijkt alsof de producten vanuit de grond omhoog komen. Zes picknicksets zijn er te vinden in de tuin rondom het ziekenhuis, evenals vijf FalcoLinea buitenbanken met rugleuningen, armleuningen en twee banksteunen op voetplaat en vijf enkelvoudige zitbanken met rugleuning en zonder armleuningen. Gebruikte materialen van de FalcoLinea producten zijn staal en FSC®  gecertificeerd hout.

Inrichting buitenterrein zorginstellingen

De producten van Falco zijn op veel buitenterreinen te vinden, ook van diverse zorginstellingen. Bekijk ons Pinterest bord Buitenterrein zorginstelling inrichten voor meer projecten die Falco heeft uitgevoerd in de zorg sector, of maak een afspraak met 1 van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of email naar verkoop@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!