Back to top
Tawk.to

Falco plantenbakken in centrum Eijsden

Home Projecten Falco plantenbakken in centrum Eijsden

In Eijsden zijn 12 plantenbakken FalcoTabula geplaatst in het kader van uitvoering van het centrumplan.

Deze stijlvolle plantenbak is gemaakt van staal en afgewerkt met FSC houten delen. De binnenbak van de plantenbak is van sendzimir verzinkte plaat. De stalen delen kunnen worden gepoedercoat in een gewenste RAL kleur. De  plantenbakken die in Eijsden zijn geplaatst, zijn in grafietzwart gepoedercoat, met een glansgraad van 30-40%. Ook op het gebied van poedercoaten is het dus mogelijk om uw wensen uit te voeren.

Een groot voordeel van de FalcoTabula is dat de plantenbak makkelijk te (ver)plaatsen is, met een heftruck of palletwagen.

De FalcoTabula is standaard in twee verschillende  afmetingen verkrijgbaar. De gemeente Eijsden had als verzoek om de grootste plantenbak iets groter te maken. Falco is eenvoudig in staat om aanpassingen op bestaande producten of een geheel nieuw product op maat te ontwikkelen door onze eigen productontwikkeling afdeling en productie afdeling in Vriezenveen. Falco’s projectadviseurs denken graag met u mee om een project geheel naar uw wens in te richten.

Hier kunt u meer lezen over FalcoTabula. Naast FalcoTabula hebben we nog meer plantenbakken in ons assortiment, zoals de FalcoLinea en FalcoBloc.

 

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!