Back to top
Tawk.to

Falco plantenbakken in centrum Eijsden

Home Projecten Falco plantenbakken in centrum Eijsden

In Eijsden zijn 12 plantenbakken FalcoTabula geplaatst in het kader van uitvoering van het centrumplan.

Deze stijlvolle plantenbak is gemaakt van staal en afgewerkt met FSC houten delen. De binnenbak van de plantenbak is van sendzimir verzinkte plaat. De stalen delen kunnen worden gepoedercoat in een gewenste RAL kleur. De  plantenbakken die in Eijsden zijn geplaatst, zijn in grafietzwart gepoedercoat, met een glansgraad van 30-40%. Ook op het gebied van poedercoaten is het dus mogelijk om uw wensen uit te voeren.

Een groot voordeel van de FalcoTabula is dat de plantenbak makkelijk te (ver)plaatsen is, met een heftruck of palletwagen.

De FalcoTabula is standaard in twee verschillende  afmetingen verkrijgbaar. De gemeente Eijsden had als verzoek om de grootste plantenbak iets groter te maken. Falco is eenvoudig in staat om aanpassingen op bestaande producten of een geheel nieuw product op maat te ontwikkelen door onze eigen productontwikkeling afdeling en productie afdeling in Vriezenveen. Falco’s projectadviseurs denken graag met u mee om een project geheel naar uw wens in te richten.

Hier kunt u meer lezen over FalcoTabula. Naast FalcoTabula hebben we nog meer plantenbakken in ons assortiment, zoals de FalcoLinea en FalcoBloc.

 

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!