Back to top
Tawk.to

Falco lanceert moderne Cycle Hub met technische snufjes in de UK

Home Projecten Falco lanceert moderne Cycle Hub met technische snufjes in de UK

In de Engelse gemeente Bedford Borough Council is een Cycle Hub geplaatst door ons Engelse dochterbedrijf. De Cycle Hub is geplaatst in het centrum van Bedford en beschikt over een app die het vergrendelingssysteem van de fietsenstalling regelt.

Cycle Hub

Een Cycle Hub is een fietsoverkapping in combinatie met fietsparkeersystemen. Cycle hubs zijn centraal gelegen plekken waar fietsers hun fiets veilig en overdekt kunnen stallen. De cycle hubs zijn afgeleid van de populaire FalcoLok overkapping en op maat gemaakt naar wens van de klant. Falco fietshubs kunnen worden uitgebreid met extra functies, waaronder slimme LED-verlichtinggroene sedumdakenzitplaatsen en fietsreparatiefaciliteiten. In de U.K zijn al verschillende cycle hubs in gebruik genomen op diverse plekken onder de naam Mini Holland. Ook in andere Europese landen zijn inmiddels Cycle Hubs geplaatst door onze export partners en ook in Nederland is onlangs een cycle hub geopend bij een bedrijf.

Fietsparkeervoorzieningen

Voorheen kon men in Bedford fietsen stallen tegen fietsaaneunbeugels. Door de komst van de cycle hub kunnen de fietsen nu veilig en droog geparkeerd worden. Als fietsparkeervoorziening is wederom gekozen voor fietsaanleunbeugels door het praktische karakter van de aanleunbeugels. Uiteraard is het ook mogelijk om andere fietsenrekken te plaatsen in een cycle hub, zoals bijvoorbeeld etagerekken.

Advies

Voor een cycle hub op maat neemt u contact op met één van Falco's projectadviseurs, zij adviseren u graag! Bel 0546 55 44 44 of mail info@falco.nl. Bekijk ons Pinterest bord Cycle Hubs voor (internationale) projecten waarbij cycle hubs zijn geplaatst.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!