Back to top
Tawk.to

Falco lanceert moderne Cycle Hub met technische snufjes in de UK

Home Projecten Falco lanceert moderne Cycle Hub met technische snufjes in de UK

In de Engelse gemeente Bedford Borough Council is een Cycle Hub geplaatst door ons Engelse dochterbedrijf. De Cycle Hub is geplaatst in het centrum van Bedford en beschikt over een app die het vergrendelingssysteem van de fietsenstalling regelt.

Cycle Hub

Een Cycle Hub is een fietsoverkapping in combinatie met fietsparkeersystemen. Cycle hubs zijn centraal gelegen plekken waar fietsers hun fiets veilig en overdekt kunnen stallen. De cycle hubs zijn afgeleid van de populaire FalcoLok overkapping en op maat gemaakt naar wens van de klant. Falco fietshubs kunnen worden uitgebreid met extra functies, waaronder slimme LED-verlichtinggroene sedumdakenzitplaatsen en fietsreparatiefaciliteiten. In de U.K zijn al verschillende cycle hubs in gebruik genomen op diverse plekken onder de naam Mini Holland. Ook in andere Europese landen zijn inmiddels Cycle Hubs geplaatst door onze export partners en ook in Nederland is onlangs een cycle hub geopend bij een bedrijf.

Fietsparkeervoorzieningen

Voorheen kon men in Bedford fietsen stallen tegen fietsaaneunbeugels. Door de komst van de cycle hub kunnen de fietsen nu veilig en droog geparkeerd worden. Als fietsparkeervoorziening is wederom gekozen voor fietsaanleunbeugels door het praktische karakter van de aanleunbeugels. Uiteraard is het ook mogelijk om andere fietsenrekken te plaatsen in een cycle hub, zoals bijvoorbeeld etagerekken.

Advies

Voor een cycle hub op maat neemt u contact op met één van Falco's projectadviseurs, zij adviseren u graag! Bel 0546 55 44 44 of mail info@falco.nl. Bekijk ons Pinterest bord Cycle Hubs voor (internationale) projecten waarbij cycle hubs zijn geplaatst.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!