Back to top
Tawk.to

Falco fietsparkeervoorzieningen voor gezondheidspark de Eik

Home Projecten Falco fietsparkeervoorzieningen voor gezondheidspark de Eik

Het gezondheidspark in Hengelo is ingericht met voorzieningen op het gebied van zorg. Het park bestaat uit een kantoor, diverse wooneenheden en een behandel- en schoolgebouw en alle overige voorzieningen zijn in het gezondheidspark te vinden. Fietsparkeervoorzieningen ontbreken uiteraard niet op het park.

Drietal fietsoverkappingen

Falco heeft in opdracht van Hegeman Bouw een drietal fietsoverkappingen geplaatst. Er is gekozen voor twee FalcoSpan overkappingen en een Falco Lok-500 overkapping. De FalcoSpan overkappingen zijn enkelzijdig en hebben een open karakter. Het regenwater wordt verzameld in het dak profiel bij deze overkapping. De twee FalcoSpan overkappingen hebben 2 en 5 vakken. Onder elk vak is een FalcoHanger voor 8 fietsen geplaatst. Met dit nieuwe Falco stuurdraagsysteem wordt de fiets geparkeerd middels het stuur. Voordelen van de FalcoHanger zijn dat bijna alle fietsen geparkeerd kunnen worden en er is minder risico dat de velg wordt verbogen.

Gesloten fietsoverkapping

Tevens heeft Falco ook een FalcoLok 500 geplaatst. Dit is een gesloten en vandalismebestendige overkapping. FalcoLok is ook een flexibele overkapping, zowel in de breedte als in de diepte is deze overkapping onbeperkt uit te breiden. De constructie is opgebouwd uit stalen dakframes, afgewerkt met een rondom lopende goot en een fraaie boei van 15 cm. Bij de FalcoLok serie heeft u vele wandkeuzes. Gezondheidspark de Eik heeft gekozen voor een kopwandbekleding van opaal kleurig polycarbonaat. Deze gesloten overkapping is voorzien van een enkele deur die afsluitbaar is.

Wilt u meer weten over de overkappingen die Falco levert? Neemt u dan gerust contact op met één van onze projectadviseurs via 0546 55 44 44 of e-mail verkoop@falco.nl.

 

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!