Back to top
Tawk.to

Falco fietsparkeervoorzieningen populair bij Engelse stations

Home Projecten Falco fietsparkeervoorzieningen populair bij Engelse stations

Voor diverse Britse stations heeft Falco onlangs verschillende fietsparkeervoorzieningen geproduceerd, geleverd en geïnstalleerd. Deze zogenaamde CyclePoints zijn opgericht om OV reizigers gelegenheid te bieden om per fiets van en naar het station te reizen.

Cycle Points

Abellio, de Engelse Spoorwegmaatschappij, heeft opdracht gegeven om bij o.a. stations in Euston, Warwick, Colchester,Stoke-on-Trent, Chelmsford en Leeds FalcoRails en FalcoLevels te plaatsen. FalcoRail is een fietsoverkapping speciaal bedoeld voor de Engelse markt.

Deze fietsoverkapping wordt ook bij Falco in Vriezenveen geproduceerd. De overkapping is verkrijgbaar als enkel- en dubbelzijdige variant en in verschillende lengtes leverbaar. De FalcoLevel is een ruimtebesparend etage-fietsenrek waarbij fietsen op twee etages worden geparkeerd. Ideaal voor plekken als een station waar veel fietsen op een klein oppervlak geparkeerd moeten worden. Het grootste CyclePoint (van de gehele U.K.)  is geïnstalleerd in Chelmsford.

Populaire etage-fietsenrekken

Niet alleen in de U.K. zijn FalcoLevels populair, ook in Nederland zijn er behoorlijk wat fiets-etagerekken geplaatst. Bekijk de referentielijst en vind alle locaties waar het etage-fietsenrek  FalcoLevel te bewonderen is.

Falco is een zeer internationaal georiënteerd bedrijf, met vertegenwoordigingen in diverse landen. Naast deze vertegenwoordigingen, die wereldwijd Falco producten verkopen, heeft Falco ook haar eigen vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken.

Voor meer informatie over onze compacte fietsparkeersystemen of over Falco overkappingen op maat kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling (info@falco.nl of 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!