Back to top
Tawk.to

Falco fietsparkeervoorzieningen populair bij Engelse stations

Home Projecten Falco fietsparkeervoorzieningen populair bij Engelse stations

Voor diverse Britse stations heeft Falco onlangs verschillende fietsparkeervoorzieningen geproduceerd, geleverd en geïnstalleerd. Deze zogenaamde CyclePoints zijn opgericht om OV reizigers gelegenheid te bieden om per fiets van en naar het station te reizen.

Cycle Points

Abellio, de Engelse Spoorwegmaatschappij, heeft opdracht gegeven om bij o.a. stations in Euston, Warwick, Colchester,Stoke-on-Trent, Chelmsford en Leeds FalcoRails en FalcoLevels te plaatsen. FalcoRail is een fietsoverkapping speciaal bedoeld voor de Engelse markt.

Deze fietsoverkapping wordt ook bij Falco in Vriezenveen geproduceerd. De overkapping is verkrijgbaar als enkel- en dubbelzijdige variant en in verschillende lengtes leverbaar. De FalcoLevel is een ruimtebesparend etage-fietsenrek waarbij fietsen op twee etages worden geparkeerd. Ideaal voor plekken als een station waar veel fietsen op een klein oppervlak geparkeerd moeten worden. Het grootste CyclePoint (van de gehele U.K.)  is geïnstalleerd in Chelmsford.

Populaire etage-fietsenrekken

Niet alleen in de U.K. zijn FalcoLevels populair, ook in Nederland zijn er behoorlijk wat fiets-etagerekken geplaatst. Bekijk de referentielijst en vind alle locaties waar het etage-fietsenrek  FalcoLevel te bewonderen is.

Falco is een zeer internationaal georiënteerd bedrijf, met vertegenwoordigingen in diverse landen. Naast deze vertegenwoordigingen, die wereldwijd Falco producten verkopen, heeft Falco ook haar eigen vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Denemarken.

Voor meer informatie over onze compacte fietsparkeersystemen of over Falco overkappingen op maat kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling (info@falco.nl of 0546 55 44 44.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!