Back to top
Tawk.to

Falco fietsoverkapping voor bushalte

Home Projecten Falco fietsoverkapping voor bushalte

Om een overzichtelijke en ordelijke fietsparkeergelegenheid te creëren is door de gemeente Twenterand de FalcoQuarter fietsoverkapping geplaatst bij deze bushalte aan de Hammerweg in Vroomshoop.

De enkelzijdige fietsoverkapping FalcoQuarter is hier uitgevoerd in 3 vakken met een totale lengte van 1200 cm, een diepte van 226 cm en hoogte van 210 cm.

Het voordeel van de fietsoverkapping is de ruimte en de hoogte, hierdoor kan de gebruiker de fiets goed en eenvoudig parkeren.

Transparante fietsoverkapping

Met polycarbonaat als dak- en wandbekleding wordt er een transparante fietsoverkapping neergezet. Daarnaast is polycarbonaat een hoogwaardig en slagvast materiaal dat 250 keer sterker is dan glas!

Door de transparante bekleding van de fietsoverkapping blijft de omgeving rondom de fietsenstalling zichtbaar en vermindert het de dominantie van de overkapping in de omgeving. Daarnaast is sociale controle van buitenaf goed mogelijk en geeft het de gebruikers een veiliger gevoel.

Fietsparkeersysteem

De fietsparkeersystemen bestaan uit 6 stalen aanleunbeugels met een tussenbuis in de overkapping; 42 mm Ø en 90 cm. hoog. Gefundeerd met betonvoeten blijven deze fietsaanleunbeugels stevig op hun plaats. Door de tussenbuis kan de gebruiker de fiets met een extra kettingslot bevestigen en staat de fiets veiliger gestald.

Advies?

Wilt u een fietsparkeeradvies voor uw locatie? Neem dan contact op met een van Falco’s productadviseurs, zij helpen u graag verder voor productinformatie en advies. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!