Back to top
Tawk.to

Falco fietskluizen voor Hoogvliet

Home Projecten Falco fietskluizen voor Hoogvliet

Voor partner Visser Groen maakte Falco 9 stuks fietskluizen uit de serie FalcoSafe. Van oorsprong een bromfietskluis, nu speciaal aangepast voor het fietsparkeren bij het ASVZ- tehuis in Hoogvliet.

Falco is al meer dan 65 jaar expert in fietsparkeren en heeft al jaren een marktleidende positie op het gebied van fietsparkeervoorzieningen voor overheden, bedrijven en instellingen. Met deze kennis maakt Falco allerlei fietsparkeervoorzieningen waaronder fietskluizen.

De fietskluizen in Hoogvliet zijn voor twee fietsen en hebben elk een oploopgoot waarbij het fiets parkeren in de kluis eenvoudiger wordt gemaakt. Hierdoor kan de fiets makkelijk de fietskluis ingeschoven worden.
De deuren van de fietskluizen hebben een sluiting voor een hangslot waarmee de fietskluis afgesloten kan worden voor een veilige fietsparkeerplaats.

Falco's montageteam heeft de fietskluizen gemonteerd op de locatie. Falco levert haar producten in heel Nederland en biedt de mogelijkheid om het te laten monteren op locatie door haar montageteam, ook door heel Nederland.

Wilt u een fietsparkeervoorziening, neem dan contact op met één van onze productadviseurs. Zij helpen u graag verder, ook voor fietsparkeervoorzieningen op maat. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl. U kunt ook een vrijblijvende afspraak maken met één van onze projectadviseurs voor een bezoek op locatie.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!