Back to top
Tawk.to

Falco fietskluizen voor Hoogvliet

Home Projecten Falco fietskluizen voor Hoogvliet

Voor partner Visser Groen maakte Falco 9 stuks fietskluizen uit de serie FalcoSafe. Van oorsprong een bromfietskluis, nu speciaal aangepast voor het fietsparkeren bij het ASVZ- tehuis in Hoogvliet.

Falco is al meer dan 65 jaar expert in fietsparkeren en heeft al jaren een marktleidende positie op het gebied van fietsparkeervoorzieningen voor overheden, bedrijven en instellingen. Met deze kennis maakt Falco allerlei fietsparkeervoorzieningen waaronder fietskluizen.

De fietskluizen in Hoogvliet zijn voor twee fietsen en hebben elk een oploopgoot waarbij het fiets parkeren in de kluis eenvoudiger wordt gemaakt. Hierdoor kan de fiets makkelijk de fietskluis ingeschoven worden.
De deuren van de fietskluizen hebben een sluiting voor een hangslot waarmee de fietskluis afgesloten kan worden voor een veilige fietsparkeerplaats.

Falco's montageteam heeft de fietskluizen gemonteerd op de locatie. Falco levert haar producten in heel Nederland en biedt de mogelijkheid om het te laten monteren op locatie door haar montageteam, ook door heel Nederland.

Wilt u een fietsparkeervoorziening, neem dan contact op met één van onze productadviseurs. Zij helpen u graag verder, ook voor fietsparkeervoorzieningen op maat. Bel 0546 55 44 44 of e-mail naar verkoop@falco.nl. U kunt ook een vrijblijvende afspraak maken met één van onze projectadviseurs voor een bezoek op locatie.

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!