Back to top
Tawk.to

Falco fietsenstallingen bij bushaltes in Horn

Home Projecten Falco fietsenstallingen bij bushaltes in Horn

Met de komst van bushaltes en twee nieuwe fietsenstallingen aan de Rijksweg in Horn is de fietsverbinding tussen Weert en Roermond verbeterd.Falco produceerde en plaatste twee robuuste fietsoverkappingen inclusief fietsenrekken bij de bushaltes.

FalcoSpan overkapping als bushalte

De FalcoSpan overkappingen bestaan uit een dakelement van polycarbonaat en staanders.Juist door de eenvoudige opbouw is dit esthetisch een mooie oplossing als overkapping. De FalcoSpan overkapping wordt veel gebruikt als rokersoverkapping en fietsoverkapping. Door het open karakter is het een aantrekkelijke en flexibele overkapping! Ook perfect inzetbaar als fietsoverkapping bij een bushalte.

Fietsenrek A-11

Busreizigers kunnen hun fietsen parkeren in ons fietsenrek A-11.Het fietsenrek A-11 is al vele jaren het meest toegepaste fietsenrek en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De A-11 is geschikt voor allerlei soorten fietsen zoals stads-, hybride-, race en ATB fietsen met een banddikte tot 40 mm. De fietsrekken zijn standaard leverbaar met afwisselend lage en hoge plaatsen met een hart op hart afstand van 40 cm. Met de maatvoering van de huidige fietssturen is deze afstand de meest praktische en bruikbare afstand

Het A-11 fietsenrek is te bestellen in onze webshop. U kiest welke variant u wenst en u betaalt achteraf. 

Specialist Fietsparkeren

Op zoek naar een robuuste fietsenstalling voor de fietsen van uw bezoekers of medewerkers? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs en vertellen over de mogelijkheden (0546) 55 44 44).

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!