Back to top
Tawk.to

Falco buiteninrichting voor Burgers' Zoo

Home Projecten Falco buiteninrichting voor Burgers' Zoo

Voor de dierentuin Burgers' Zoo verzorgde Falco diverse producten voor het buitenterrein. Falco maakte o.a. een overkapping op maat, fietsparkeerbeugels en klappalen.

De overkapping van circa 14 meter is perfect geschikt voor het plaatsen van fietsen en scooters en speciaal op maat gemaakt voor Burgers’  Zoo.  Deze grote overkapping bestaat uit meerdere FalcoBase overkappingen. De achterzijde en zijwanden zijn bekleed met FSC hardhouten open latwerk. De stalen aluzinc profiel dakplaten met goot zijn voorzien van diverse hemelwaterafvoeren. In de overkapping is een berging van 1 meter geplaatst. Deze berging is, net als de gehele overkapping, voorzien van een dubbele draaideur. Deze deur is voorzien van dag/nachtslot. Voor Burgers’ Zoo was de afwerking erg belangrijk, de aanblik moest voor immers voor de bezoekers zo fraai mogelijk zijn.

Aanleunbeugels

Tevens zijn er 60 stalen fietsaanleunbeugels  te vinden rondom het park. De aanleunbeugels zijn thermisch verzinkt en hebben een diameter van 60mm.

Klappalen

Tot slot zijn er 5 stalen klappalen rond het park geplaatst, om auto’s te weren van bepaalde paden. De palen zijn wit gepoedercoat en extra goed zichtbaar door de 3 rode banden.

Webshop

Prijzen van overkappingen zijn op aanvraag (niet verkrijgbaar via de webshop). U kunt advies vragen aan een van onze projectadviseurs. Ze komen ook graag bij u op locatie. Fietsaanleunbeugels en klappalen zijn indien gewenst verkrijgbaar in de nieuwe webshop; de FalcoShop. U krijgt nog tot en met vrijdag 10 januari 2014 5% korting op uw bestelling.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!