Back to top
Tawk.to

Etage fietsparkeren op internationaal niveau

Home Projecten Etage fietsparkeren op internationaal niveau

Ons etage fietsenrek FalcoLevel Premium+ is een gebruiksvriendelijk fietsparkeersysteem. Niet alleen in Nederland is dit een populair fietsparkeersysteem. Ook in het buitenland zijn al vele FalcoLevels geplaatst.

Internationaal bedrijf

Falco is actief in verschillende landen. In Duitsland, Denemarken en de U.K. worden Falco producten verkocht via onze dochterbedrijven. Daarnaast hebben we in veel Europese landen een vertegenwoordiging die Falco producten verkoopt. 

Scotland

Abellio ScotRail, het Schotse vervoerbedrijf heeft via dochterbedrijf Falco U.K al een groot aantal Schotse stations voorzien van etagerekken, met overkappingen om droog te parkeren. In totaal zullen er in drie jaar tijd 3500 fietsparkeerplekken worden gerealiseerd bij verschillende stations. Het doel is om het gebruik van fietsen onder de forensen te verhogen met minstens 3%.

Cycle hubs U.K

In de U.K. heeft men onder de naam Mini Holland een totaalaanpak om het fietsen te stimuleren, met name in de grote steden. Onderdeel van deze aanpak zijn zogenaamde cycle hubs; fietsoverkappingen in combinatie met fietsparkeersystemen. In Londen zijn bijvoorbeeld 8 van deze cycle hubs geplaatst en ook in andere delen van de U.K zijn deze cycle hubs, geproduceerd bij Falco's hoofdvestiging in Vriezenveen.

Polen

Ook Polen zijn inmiddels meerdere Falco overkappingen en etage rekken geplaatst.

Denemarken

Het centrum van Odense, Denemarken, wordt compleet gerenoveerd in een groene wijk met woningen, cultuurvoorzieningen en ondergrondse parkeerfaciliteiten. Odense is een echte fietsstad en Falco heeft gezorgd dat er ruim 300 fietsen geparkeerd kunnen worden in deze nieuwe wijk in Odense.

Zweden

In het Zweedse Uppsala kunnen maar liefst 1680 fietsen geparkeerd worden in de FalcoLevel Premium+.

Compact fietsparkeren

Het etagerek FalcoLevel Premium+ is niet de enige oplossing indien er behoefte is aan veel fietsparkeerplaatsen of juist als er weinig ruimte beschikbaar. Bekijk ons gehele assortiment compact fietsparkeren of vraag onze projectadviseurs om advies.

 

 

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!