Back to top
Tawk.to

Eneco richt fietsenstalling in met Falco producten

Home Projecten Eneco richt fietsenstalling in met Falco producten

De fietsenstalling van het nieuwe Eneco hoofdkantoor in Rotterdam dat ruimte biedt aan 300 fietsen is ingericht met Falco producten voor fietsparkeren. Eneco personeel dat op de fiets komt heeft de mogelijkheid om zijn of haar fiets tegen een fietsaanleunbeugel te stallen of om de FalcoMaat te gebruiken. In totaal zijn er 29 fietsaanleunbeugels, ook wel nietjes genaamd, geplaatst en 20 FalcoMaat producten. De FalcoMaat is een fietslift waarbij 1 fiets automatisch en zonder grote inspanning aan de wand geparkeerd kan worden. Bij de ontwikkeling van de FalcoMaat is rekening gehouden met ergonomische factoren waardoor met weinig moeite de fiets in de fietslift kan worden gezet. Het gebruik van de FalcoMaat is veilig en ruimtebesparend. De FalcoMaat is eenvoudig te monteren aan de muur.

Fietsstimulering met Falco

Als extra service en om het fietsen te stimuleren heeft Eneco voor fietsende medewerkers de fietsreparatie-paal FalcoFiks geïnstalleerd in de fietsenstalling. Inmiddels is opvolger FalcoFiks 2.0 ontwikkeld: deze fietsreparatie-paal bevat alles wat nodig is om eenvoudige reparaties en onderhoud uit te voeren; van het wisselen van een band tot het afstellen van remmen en versnellingen. En doordat de FalcoFiks 2.0 met fietspomp wordt geleverd, kan ook de fietsband worden opgepompt. Zo blijft de fietser fietsen. De fietsreparatiekolom is op maat gemaakt voor Eneco door de paal in een witte kleur te coaten en te voorzien van een sticker met het Eneco logo. Fietspomp FalcoFiks 2.0 is ook separaat leverbaar.

Fietsmarketing

Falco heeft een ruim assortiment en door de samenwerking met NSA kan er voornamelijk op het gebied van fietsparkeren en fietsmarketing meer advies worden aangeboden. 
U kunt contact opnemen met Falco's fietsmarketing specialisten op info@falco.nl of 0546 55 44 44 voor meer informatie over fietsmarketing en fietsstimulering.

 

Circulair

Nederland wil in 2050 een circulaire economie hebben. In 2030 moet Nederland al 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiel) gebruiken. Dat is een grote uitdaging. Onze Circulair Manager John Wermink denkt graag mee hoe u Falco producten voor de buitenruimte circulair kunt inzetten. Ons eigen ontwerpteam kan producten zo ontwerpen dat ze eenvoudig te demonteren zijn. Bij de Falco hoofdvestiging worden de producten gecontroleerd en gerepareerd, refurbished of gerecycled. Deze producten worden door Falco opnieuw aangeboden en gaan zo hun tweede of zelfs derde leven in. Op die manier blijft de waarde van het materiaal en de gedane arbeid behouden.

Milieukostenindicator

Naast de producten die we een tweede leven geven, doen we onderzoek naar het gebruik van biobased materiaal in ons straatmeubilair. Tevens hebben we software aangeschaft om de milieukosten van onze producten te berekenen. De milieukostenindicator (MKI) is een indicator die de milieu-impact van een product uitdrukt in euro's. Het weegt alle relevante milieueffecten die ontstaan tijdens de levenscyclus van een product en telt deze op tot een enkele score. De MKI, ofwel de schaduwprijs van een product, is een makkelijke manier om de milieu impact van producten of projecten te vergelijken en communiceren.

Meer weten?

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!