Back to top
Tawk.to

Modulair fietsparkeren in de openbare ruimte

Home Projecten Modulair fietsparkeren in de openbare ruimte

Het fietsenrek FalcoDK is niet alleen populair in Scandinavische landen. Dit rek, op verzoek ontworpen voor onze Deense dochter, zorgt ervoor dat bezoekers van een begraafplaats in Heemskerk veilig en eenvoudig hun fiets kunnen parkeren.

Modulair fietsparkeersysteem

Falco-DK fietsenrekken zijn modulaire fietsenrekken. De wielklemmen van Falco-DK worden gemonteerd tussen een begin- en een eindstaander waardoor het fietsenrek wordt gecreëerd. Door tussenstaanders te gebruiken kan het fietsenrek eindeloos gekoppeld worden. Bij de begraafplaats in Heemskerk is gekozen voor 4 fietsenrekken met elk 4 plaatsen.

Eenvoudig fietsenrek

De fietsenrekken Falco-DK maken het eenvoudig om de fiets te parkeren, de fiets hoeft namelijk niet opgetild te worden. Falco-DK serie is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 55 mm.

Uitvoering

Naast de enkelzijdige uitvoering is dit fietsparkeersysteem ook leverbaar als een dubbelzijdig fietsenrek. Voor montage aan een muur zijn er ook muursteunen verkrijgbaar.

Advies

De FalcoDK is ook verkrijgbaar in onze webshop. Wilt u meer informatie over de verschillende fietsenrekken die wij aanbieden, kunt u bellen met onze afdeling Verkoop (0546 55 44 44) of mailen naar info@falco.nl.

Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!