Back to top
Tawk.to

Modulair fietsparkeren in de openbare ruimte

Home Projecten Modulair fietsparkeren in de openbare ruimte

Het fietsenrek FalcoDK is niet alleen populair in Scandinavische landen. Dit rek, op verzoek ontworpen voor onze Deense dochter, zorgt ervoor dat bezoekers van een begraafplaats in Heemskerk veilig en eenvoudig hun fiets kunnen parkeren.

Modulair fietsparkeersysteem

Falco-DK fietsenrekken zijn modulaire fietsenrekken. De wielklemmen van Falco-DK worden gemonteerd tussen een begin- en een eindstaander waardoor het fietsenrek wordt gecreëerd. Door tussenstaanders te gebruiken kan het fietsenrek eindeloos gekoppeld worden. Bij de begraafplaats in Heemskerk is gekozen voor 4 fietsenrekken met elk 4 plaatsen.

Eenvoudig fietsenrek

De fietsenrekken Falco-DK maken het eenvoudig om de fiets te parkeren, de fiets hoeft namelijk niet opgetild te worden. Falco-DK serie is geschikt voor alle soorten voorwielen met een banddikte tot 55 mm.

Uitvoering

Naast de enkelzijdige uitvoering is dit fietsparkeersysteem ook leverbaar als een dubbelzijdig fietsenrek. Voor montage aan een muur zijn er ook muursteunen verkrijgbaar.

Advies

De FalcoDK is ook verkrijgbaar in onze webshop. Wilt u meer informatie over de verschillende fietsenrekken die wij aanbieden, kunt u bellen met onze afdeling Verkoop (0546 55 44 44) of mailen naar info@falco.nl.

Circulair

Nederland streeft naar een volledig circulaire economie in 2050. Al in 2030 moet Nederland 50% minder primaire grondstoffen (mineralen, metalen en fossiele brandstoffen) gebruiken. Dat is voor iedereen een grote uitdaging. Ook voor Falco. Hoewel, al vanaf de oprichting van Falco wordt er binnen het bedrijf modulair gedacht, gewerkt en geproduceeerd. We waren er vroeg bij, zogezegd. Niettemin vergt ook bij Falco circulair denken het nodige omdenken en veranderen. Reden waarom Falco sinds 2020 een Circulair Manager heeft, John Wermink. John houdt zich onder andere bezig met onderwerpen als: 

  • Hoe zijn Falco-producten voor de buitenruimte zo circulair als mogelijk te maken?
  • Hoe kan Falco haar producten zo ontwerpen dat ze snel een eenvoudig te monteren èn te demonteren zijn?
  • Hoe kunnen Falco-producten doelmatig gerepareerd, refurbished of gerecycled worden?
  • Hoe is de (rest)waarde van materialen en gedane arbeid zo goed mogelijk te behouden?
  • Het onderhouden, bewaken en intern begeleiden van onze diverse certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, VCA, FSC en CO2 prestatieladder (KAM).

Meer weten?

Falco denkt graag met u mee over de inzet van circulaire producten voor een mooiere en meer verantwoorde inrichting van uw buitenruimte. 

 

(0546) 55 44 44 j.wermink@falco.nl
Circulair (image 1) Circulair (image 2) Circulair (image 3)
Wij staan (of zitten) voor u klaar!

Falco's adviseurs staan klaar om u telefonisch of tijdens een bezoek te adviseren. Ook sturen zij graag op uw verzoek gedetailleerde informatie toe.

(0546) 55 44 44 info@falco.nl Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze laatste producten en schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!